Platforminis keltuvas ir jo privalumai

Administratorius/ August 10, 2015/ Transporto priemonės

Platforminis keltuvas gali būti pagaminamas individualiai, pritaikomas prie bet kokio tipo pastato ir naudojamas įvairiapusėms reikmėms.
Platforminis keltuvas pagal individualų užsakymą. Individualiai platforminį keltuvą galima užsisakyti bet kokioms reikmėms ir poreikiams. Tereikia kreiptis į keltuvus gaminančią ir įrenginėjančią kompaniją. Specialistai atvyks į numatytą lokaciją, peržiūrės architektūrinius būsto dokumentus bei pasiūlys optimaliausią ir labiausiai jums tinkantį variantą. Platforminis keltuvas pastato eksterjerui ar funkcijoms tikrai niekada nepakenkia, montuojamas nesudėtingai ir yra lengvai pritaikomas prie įvairiausio tipo pastatų.
Platforminis keltuvas yra žymiai paprastesnis įrenginys nei liftas. Toks įrenginys gali būti pagaminamas ir sumontuojamas per tris mėnesius, tačiau priklausomai nuo kiekvieno užsakymo, projekto įvykdymo trukmė gali ir kisti.
Pagamintam keltuvui yra suteikiama garantija, juos nuolat prižiūri projektą vykdžiusi kompanija.
Platforminiai keltuvai yra itin tylios (praktiškai nesukeliančios jokio triukšmo), saugios sistemos. Kiekvienoje iš jų yra integruota kritimo apsauga, tam tikras papildomas stabdis. Elektros energijos dingimo atvejui, platforminio keltuvo avariniam nusileidimui yra instaliuota speciali funkcija.
Naujausių modelių platforminiai keltuvai gali būti gaminami pačių įvairiausių dizainų ir tai yra labai naudinga norintiems įsirengti keltuvą ir nesugadinti pastato fasado. Šie keltuvai gali būti pačių įvariausių komplektacijų ir galimybių.
Rekomenduojame rinktis tik patikimas kompanijas, kurios turi ilgametę patirtį, atstovauja žinomus gamintojus ir siūlo sertifikuotus įrenginius. Tokio tipo įrenginiai turi veikti nepriekaištingai ir būti reguliariai inspektuojami.

Share this Post