Kokia priekaba Jums tinkamiausia?

Administratorius/ February 17, 2014/ Automobilių dalys

Artėjant vasaros sezonui vis dažniau imame pagalvoti apie vasaros atostogas. Tačiau koks gi gali būti poilsis be pramogų? Kiekvienam, kuris nori savo laisvalaikį padaryti įdomesniu, būtina pramogauti pasitelkus į pagalbą motociklą, dviratį, valtį ar keturratį. Šioms priemonės Jums reikės priekabos, todėl mes pabandysime palengvinti Jūsų pasirinkimą.

Rinkitės tik žinomų prekės ženklų pagamintas priekabas. Jos ne tik yra populiarios, bet ir pasižymi ilgaamžiškumu, kokybiškumu, bet ir užtikrina saugumą, o tai yra labai svarbu keliaujant. Tokios priekabos yra tinkamos eksploatuoti mūsų keliuose, todėl neturėsite problemų prasilenkiant su įstatymais.

Nuspręskite ar Jums reikalingas priekabos tentas. Jis skirtas apsaugoti vežamą krovinį, padeda lengviems daiktams nepasimesti bevažiuojant. Tai nėra brangus daiktas, bet kartais gali užtikrinti ne tik Jūsų, bet ir aplinkinių saugumą kelyje.

Pasirinkite dviašę arba vienašę automobilio priekabą. Jūsų sprendimas turėtų priklausyti nuo to, ką tempiate. Dviašė skirta sunkesniems kroviniams, jai tempti gali būti taikomi tam tikri apribojimai. Paprasčiau yra su vienaše, jai užteks B kategorijos teisių, tačiau krovinio svoris bus mažesnis.

Priekabos taip pat gali būti skirstomos į vientisos plieninės konstrukcijos, padidinto patvarumo, su lingėmis, amortizatoriais ar be jų. Tai jau smulkesnės kategorijos, kurios turėtų būti pasirenkamos kiekvieno individualiai, atsižvelgiant į poreikius. Paverskite savo atostogas nepamirštamomis ir padarykite, kad automobilis tarnautų Jums, o ne Jūs automobiliui.

Share this Post