Greitas automobilių supirkimas Vilniuje

Administratorius/ November 30, 2021/ Transporto priemonės

Gyvename tokiame laikmetyje, kad viską norime pasiekti greitai. Ne išimtis ir nenaudojamų, nevažiuojančių, daužtų ar kitokių transporto priemonių, kurių mums nebereikia, pardavimas. Pirkėjo paieška dažnai būna ne pats įdomiausiais užsiėmimas. Be to pirkėjo paieška trunka gana ilgai, dažnai pokalbiai su potencialiais pirkėjais vargina, o norimą rezultatą pasiekti sunku. Ką tokiais atvejais daryti? Kreipkitės į patikimą ir ne vienerius metus transporto priemonių supirkime besispecializuojantį supirkėją.

Ką daro transporto priemonių supirkėjas?

Transporto priemonių supirkėjas padeda jums išsivaduoti nuo nebenaudojamo, eismo įvykyje ar dėl gamtos kataklizmo sudaužyto, seno, didelės ridos ir kitokio automobilio, kurio jums nebereikia ir kurį jūs norite parduoti. Supirkėjas gali specializuotis ir senų (antikvarinių ar retro) automobilių supirkime.

Kokius automobilius superka transporto priemonių supirkėjas?

Transporto priemonių supirkėjas perka beveik visus automobilius ir kitas motorines transporto priemones. Kaip jau buvo minėta, transporto priemonės gali būti nevažiuojančios, daužtos, itin senos ar net turinčios vairą mums neįprastoje dešinėje pusėje. Supirkėjas perka net itin senus automobilius, kurie yra pagaminti prieš 20, 30 ar dar daugiau metų. Transporto priemonių supirkėjas gali iš jūsų nupirkti bet kokios būklės ir metų transporto priemonę, jeigu tik jūs turite teisę ją parduoti.

Kaip susisiekti su transporto priemonių supirkėju?

Susisiekti su transporto priemonių supirkėju yra labai paprasta. Savo naršyklės adresų juostoje įrašykite adresą automobiliusupirkimas123.lt ir rasite patikimo supirkėjo kontaktus. Patogiausia su transporto priemonių supirkėju yra susisiekti telefonu. Kitas galimas būdas – parašyti supirkėjui elektroninį laišką, kuriame yra būtina nurodyti, kokį automobilį norite parduoti (markę, modelį, pagaminimo metus), prisegti transporto priemonės nuotraukų arba vaizdo įrašą, kuriame matytųsi siūloma transporto priemonė. Pažymėtina, kad kuo detalesnę informaciją pateiksite, tuo tikslesnį ir geresnį kainos pasiūlymą supirkėjas galės jums pateikti.

Per kiek laiko supirkėjas pateikia pasiūlymą?

Dažniausiai supirkėjas pasiūlymą pateikia telefoninio pokalbio metu arba labai greitai po jo. Jeigu kreipėtės dėl nestandartinio automobilio pardavimo, tada supirkėjo atstovas pateiks pasiūlymą automobilio apžiūros metu arba po tikslesnio vertinimo, kurį atliks supirkėjo specialistų komanda.

Per kiek laiko sudaroma pardavimo-pirkimo sutartis?

Supirkėjas ir transporto priemonės pardavėjas transporto priemonės pardavimo-pirkimo sutartį dažniausiai pasirašo tą pačią arba kitą darbo dieną. Jeigu jums šis laikas nėra patogus, galite su supirkėju suderinti kitą datą, kai jums bus patogu sudaryti sutartį bei parduoti transporto priemonę. Supirkėjas prie jūsų prisitaikys ir pas jus atvyks jūsų nurodytu laiku.

Kada gausite atlygį už parduotą transporto priemonę?

Atlygį už parduotą transporto priemonę gausite greitai. Dažniausiai net tą pačią dieną, kai pasirašėte transporto priemonės pardavimo-pirkimo sutartį su transporto priemonių supirkėju. Nėra geresnio laiko nei dabar parduoti nebenaudojamų transporto priemonių!

Share this Post