Retro automobilių nuoma

Administratorius/ February 27, 2015/ Transporto priemonės

Šiais laikais sunku patikėti, kad pirmieji automobiliai, kurie buvo sukurti XVIII a., galėjo išvystyti tik 2 – 4 km/h greitį. Dabartinės mašinos gali pasiekti 200 km/h ar net didesnį greitį. Šiandien automobilis yra ne tik susisiekimo priemonė, bet ir prabangos prekė. Vis dažniau jis nuomojamas ir naudojamas kaip tam tikros šventės elementas. Tačiau automobilis nuomai pasirenkamas ne pagal išvystomą greitį. Svarbiausia – jo išorinis ir vidinis vaizdas. Kokio stiliaus automobiliai dažniausiai pasirenkami ypatingai dienai?

Šiandien, kai viena naujovė veja kitą, blizgantys ir ką tik iš gamyklos išriedėję automobiliai žavi. Jie ne tik gražiai atrodo iš vidaus ir išorės, bet pasižymi puikiomis techninėmis charakteristikomis. Naujus, blizgančius, prabangius ir be galo stilingus A klasės automobilius savo šventei nuomoja išlavintą skonį turintys klientai. Juos žavi naujovės ir komfortas. Tokie automobiliai parodo jėga ir pasitikėjimą savimi. Juose susipina tvirtybė, prabanga ir lengva arogancija.

Artėjant svarbiai šventei dažnai nuomojami limuzinai, kurie talpina didelį kiekį žmonių, yra prabangūs ir ne kasdieniški. Tačiau ne kasdieniški yra ir autentiškais tapę senoviniai automobiliai, kurie sukuria tam tikrą nuotaiką, laiko pojūtį. Retro automobilių nuoma – puikus pasirinkimas. Trokštantiems sukurti netolimos praeities nuotaiką ir pagardinti savo šventę lengvu bohemos prieskoniu. Šie automobiliai išsiskiria savo netradicine forma, dydžiu ir išplanavimu. Retro susimaišo prabanga, galantiškumas, autentiškumas, istorija ir jausmas. Būtent tokio stiliaus mašiną renkamasi tuomet, kai proga yra ypatinga. Visiems teko matyti filmo „Titanikas“ pagrindinę Džeko ir Rouzės meilės sceną, kuri įvyko retro stiliaus automobilyje.

Retro automobiliai – antikvariatas, kurio nepamatysi riedant miesto gatvėmis. Išskirtinumu pasižyminti mašina ypatingą dieną leidžia pasijusti netradiciškai. Tai puikus pasirinkimas vintažinio stiliaus mėgėjams.

Share this Post