Transporto paslaugos

Administratorius/ October 27, 2014/ Transporto priemonės

Augant ekonomikai nepaliaujamai didėja krovinių transportavimo srautai, pervežamų krovinių kiekis, o kartu auga paklausa šio pobūdžio paslaugai. Natūralu, kad kartu auga ir transporto paslaugos pasiūla. Kasdien šios paslaugos vykdymui keliami vis didesni reikalavimai, kurių tikslas – kokybiškas transporto paslaugos suteikimas ir pažangių metodų taikymas, atliekant krovos bei pervežimo darbus ir tai ypač jaučiama Vilniuje.
Renkantis įmonę, kuriai ruošiatės patikėti prekių ar kito turto pervežimą, svarbu atkreipti dėmesį ar įmonėje yra įdiegta kokybės valdymo sistema, atitinkanti ISO 9001:2008 standartą, kuri garantuotų, kad transporto paslaugos bus atliktos kokybiškai, laikantis standarte numatytų griežtų reikalavimų.
Transporto paslaugas teikiančios įmonės specializuojasi keliose srityse. Pagrindinę jų veiklos dalį sudaro tarptautiniai krovinių pervežimai keliais, krovinių gabenimas oro transportu, krovinių gabenimas jūrų transportu, krovinių pervežimas geležinkeliais, multimodaliniai krovinių pervežimai, diplomatinių krovinių gabenimas, gyvūnų gabenimas oro transportu. Pastarąją transportavimo paslaugą galinti atliekanti įmonė paprastai sudaro sutartis su keliomis oro linijų kompanijomis, todėl norint pirkti šią paslaugą klientas turėtų iš anksto pasidomėti ar gyvūnus skraidinsianti oro linijų kompanija atitiks jo lūkesčius.
Ne mažiau problemų kelia ir pavojingų bei multimodalinių krovinių gabenimas, jam taikomi specialūs reikalavimai, todėl labai pravartu, kad įmonė atliksianti transporto paslaugą, būtų kompetetinga ir turinti patirtį. Kaip ir daugelyje sričių, taip ir transporto paslaugas teikiančių įmonių tarpe, jų didžiausias skaičius yra susikoncentravęs Vilniuje, kur labai plačiai išvystytas logistikos tinklas ir įsikūrę šimtai įvairiausių įmonių, biurų ir daugiau kaip pusė milijono gyventojų. Taigi, tik modernios transporto paslaugos, naujos kartos valdymo bei komunikacijos sistemos įdiegimas, užtikrinantis kokybišką aptarnavimą ir geranorišką požiūrį į klientą, įmonę gali padaryti patrauklia, išsiskiriančia fovarite iš kitų tarpo.

Share this Post