Siuntų vežimas į Daniją – pigiausias ir patogiausias pasirinkimas

Administratorius/ October 13, 2016/ Transporto logistika

Nemažai lietuvių savo šaknis bando įleisti Danijoje. Tai šalis, kurioje gyvena nemažai mūsų tautiečių. Vieni laikinai, o kiti pasiruošę čia likti. Todėl natūralu, kad norisi palaikyti kontaktus nuo Lietuvos iki Skandinavijos. Siuntų vežimas į Daniją – geriausias pasirinkimas.

Siuntos paštu

Siuntomis galima keistis ne tik Lietuvos teritorijoje, bet ir visame pasaulyje. Danija – viena iš krypčių. Tačiau pašto paslaugos norint persiųsti kokį nors daiktą nėra populiariausias pasirinkimas. Kodėl? Daugelis pamini labai dideles kainas. Be to, svoris yra griežtai kontroliuojamas, tad už kiekvieną papildomą gramą tenka mokėti nemažas sumas. Pašto paslaugos tinka tuomet, kai siuntos yra nedidelės ir lengvos.

Siuntos mikroautobusais

Siuntų vežimas į Daniją pastaruoju metu labai išpopuliarėjo, tai dažnai pasirenkama paslauga. Palyginti su kitais būdais, tai geriausias pasirinkimas dėl kelių aspektų:

• prieinama kaina;

• galima siųsti ir sunkias siuntas;

• jos gali būti paimamos nuo durų ir atvežamos iki durų;

• vežami ir nestandartiniai kroviniai;

• nereikia labai ilgai laukti;

• galite sekti krovinį.

Siuntos lėktuvais

Tai dar viena galimybė. Ja pasinaudojama retokai, nes kaina nemaža. Ypač ribojamas svoris, tad tenka mokėti didelius pinigus už kiekvieną viršytą kilogramą. Paprastai toks būdas siejamas su prabanga.

Siuntos per kitus žmones

Galima siuntas siųsti per kitus žmones, kurie keliauja maršrutu Lietuva–Danija. Čia nėra nustatyta jokių konkrečių sąlygų ir viskas bus taip, kaip sutarėte. Jeigu asmuo yra pažįstamas, tokiu atveju problemų dažniausiai nekyla. Jeigu prašote nepažįstamo asmens, niekada negalite būti tikri, kad viskas bus taip, kaip susitarėte. Be to, ši veikla nėra apibrėžta įstatymais, tad iškilus problemoms situacija ne pati maloniausia.

Jeigu norite kuo artimiau kontaktuoti su Lietuvoje likusiais arba Danijon išvykusiais giminaičiais, stebinkite juos siuntinukais. Smulkmenos dažniausiai pasako daugiau nei žodžiai. Nesvarbu, kiek kilometrų jus skiria. Tai tik skaičiai. Svarbiausia, kaip gebate palaikyti santykius. O siuntų vežimas į Daniją mikroautobusais suteikia galimybę nenutraukti ryšių.

Share this Post