Išmaniojo telefono nauda ilgoje kelionėje automobiliu

Administratorius/ 14 lapkričio, 2022/ Kelionės automobiliu

Ji dievinate keliones automobiliu ir nesibodite leisti į ilgas išvykas savo šalyje ar kur kas toliau, Jūsų išmanusis telefonas gali tapti nepamainomu pagalbininku ilgoje kelionėje. Kada jis pasitarnaus ir ką verta atsisiųsti į savo telefoną dar prieš kelionę?

Navigacija

Šiuolaikiniai keliautojai arba jau nebeprisimena, arba net ir neįsivaizduoja kelionių naudojantis popieriniu žemėlapiu. Šiandien turime labai platų žemėlapių programėlių bei navigacijų pasirinkimą, todėl kelionės kur kas sklandesnės. Tiesa, į savo išmanųjį telefoną atsiųskite bent porą programėlių – tuo atveju, jei kažkuri viena nepasiteisintų arba jai reikėtų interneto ryšio, o Jūs jo kelionėje neturėtumėte. Vairuotojai jau itin pamėgo programėlę „Waze“ dėl daugelio jos funkcijų, o ypač pagalbos išvengiant eismo spūsčių. Gera žinia ta, kad yra nemažai navigacijų, kurioms nereikalingas interneto ryšys, pavyzdžiui, vienas iš populiarių ir patikimų variantų – „Sygic“.

Vertėjas

Išmaniajame telefone tikrai verta turėti vertėją, kuris bus nepamainomas, jei nemokate kalbos tos šalies, į kurią ar per kurią keliaujate. Šiuolaikiniai vertėjai tikrai išmanūs, verčia tiek raštu, tiek žodžiu. Jums nereikės laužyti liežuvio!

Programėlės pagal Jūsų poreikius

Į savo išmaniuosius galite atsisiųsti daugybę programėlių. Kokios bus naudingos Jums, nuspręskite pagal savo poreikius ir keliavimo įpročius. Keliaujant automobiliu gali praversti programėlės, padėsiančios rasti artimiausias degalines, autoservisus, maitinimo įstaigas. Taip pat naudingos, kurios padės susiplanuoti, kokius objektus aplankyti ir pan.

Pramogos

Ilgoje kelionėje laikas neprailgs su gera muzika, audioknyga ar smagiu žaidimu. Jei keliaujate ne vienas, o su bičiuliais, šeima, antrąja puse, galite išnaudoti telefoną ir žaidimams. Variantas tiks, jei yra asmuo, kuris galės laikyti telefoną ir atlikti jame reikiamus veiksmus.
Tiesa, jei Jūsų telefono aparatas jau senas, kad nenutiktų neplanuotų gedimų, pasirūpinkite prieš kelionę nauju. Puikų kainos ir kokybės santykį demonstruoja Xiaomi, Cat, Nokia, https://www.bite.lt/lenovo-telefonai ar kiti.

Share this Post