Miegamojo lovos pervežimas

Administratorius/ September 27, 2016/ Transporto logistika

Įsigijote miegamojo lovą? Šaunu! Jau džiaugiatės, kad šį vakarą išbandysite naująją lovą? Neskubėkite. Dar yra nemažai reikalų, kurios būtina atlikti.
Svarbiausias dalykas – miegamojo lovos pervežimas. To tikrai nepadarysite savo automobilyje, nes
a. Jūsų lova sveria daugiau nei 100 o gal ir 200 kilogramų. Ne visi automobiliai gali pakelti tokius apkrovimus;
b. Lova supakuota, bet susideda iš kelių dėžių. Ji paprasčiausiai į automobilį netilps.
c. Gali tekti dalį dėžių montuoti ant stogo, o tam reikalinga speciali įranga. Beje, ją užkelti ant aukštesnio automobilio prireiks dar poros tvirtų vyrų pagalbos.
Beje, o kaip lovą užsinešite pas save į butą? Čia iškyla dar viena rimta problema daugiabučiuose su mažais liftais. Gali tekti tempti laiptais. O tai vienam gali pasirodyti neįveikiama užduotis. Reikės pagalbos. Geriausiai tinka draugai, tačiau atminkite, kad miegamojo lovos dažniausiai perkamos dieną, kai draugai dirba ir labai sunku prisiprašyti pagalbos.
Išeitis: samdyti profesionalus. Miegamojo lovos – dažnas pervežėjų krovinys. Jie taip pat turi ir papildomų žmonių, kurie gali padėti užnešti. Aišku, ne už dyką, nes darbas sunkus, o kartais ir sudėtingas, kai reikia išsisukinėti mažais laiptais tempiant sunkias dalis į 8 ar 11 aukštą. Tai gali užtrukti kelias valandas ir pareikalauti ne vieno prakaito lašo.
Transporto kompanijos paprastai yra pasiruošusios tokioms situacijoms. Tai jų kasdienybė. Kai kurios dirba kartu su baldų parduotuvėmis ir pristatymas būna net įtrauktas į kainą arba panaudojamas kaip akcija – pirkite šį modelį ir pristatymas nieko nekainuos (ten nieko nesakoma apie užnešimą, tad neapsigaukite…).
Jei perkate miegamojo lovą, nepamirškite ir čiužinio. Jį pristatytų tie patys pervežėjai tuo pačiu metu ir padėtų jį užnešti, jei samdytumėte papildomus žmones. Beje, čiužinį galima parsivežti ir pačia ant mašinos stogo, tik reikia gerai pritvirtinti ir daryti tai labai atsargiai.
Miegamojo lovos pervežimu visi vargai nesibaigia… Lovą reikia surinkti. Profesionalai surenka per valandą. Jums prireiks mažiausiai dviejų, tad pasisemkite kantrybės ir pirmyn! Rekomenduojame samdyti surinkėjus – tai dažna baldų parduotuvės paslauga. Taip būsite ramūs, kad galioja garantija.

Share this Post