BMW dalys — puikus grobis vagišiams

Administratorius/ July 23, 2018/ Automobilių dalys, Prabangus transportas, Transporto rinkos naujienos

BMW markę jau spėjo pamilti didžioji dalis lietuvių. Tai įrodo faktas, kad šių autmobilių paklausa per pastaruosius metus tik auga. BMW automobliai jau spėjo patekti į populiariausių tansporto priemonių penketuką Baltijos šalyse. Nepaisant gana didelės šių automoblių kainos, jų populiarumas neketina mažėti. Tam įtakos gali turėti ir visuomenėje paplitęs požiūris, kad BMW automobiliai — aukštos klasės ir prestižo simbolis, kurį ypač mėgsta verslo pasaulio žmonės.

Didelis šios markės transporto priemonių naudojimas Lietuvoje, vairuotojus skatina domėtis ir automoblių dalimis. Rinkoje ypač populiarūs jau naudoti automobliai, kurių taisymui ar atnaujinimui tenka pirkti įvairias BMW automobilių dalis. Prabangių mašinų detalės rinkoje yra itin paklausios ir jų kainos dažnai smarkiai išauga dėl didelio pirkėjų skaičiaus.

Dėl aukštos BMW transporto priemonių paklausos, šių automoblių dalys vis dažniau tampa vagių taikiniu. Įprasta manyti, kad dažniau yra vaigiami prabangios klasės automobiliai, bet draudumo bendrovių duomenimis, vagišiai renkasi lengvesnį būdą — automoblių dalių plėšimą. BMW automobilių savininkai dažniausiai pasigenda šoninio vaizdo veidrodėlių, navigacijos sitemų, garso ir vaizdo technikos, žibintų. Surinktos automoblių dalys yra greitai ir lengvai parduodamos, todėl BMW dalių vagystės yra puikus pasipelnimo būdas.

Siūloma palikti savo automobilį tik gerai saugomoje aikštelėje, nes vagys BMW automoblių dalis įsigudrino nugvelbti ir šviesiuoju paros metu, tiesiai po daugiabučių langais. Norint netapti BMW automoblių dalių vagių auka, verta pagalvoti apie patikimos signalizacijos įrengimą ir kitas apsaugos priemones.

Share this Post