Kodėl verta nuomuotis automobilį didmiestyje?

Administratorius/ September 29, 2015/ Saugumas kelyje

Įsivaizduokite situaciją, kada atvykstate trumpam į sostinę praleisti atostogas, galbūt aplankyti giminaičius ar draugus, tačiau nuosava transporto priemonė ilsisi palikta toli už miesto. Viešasis transportas ar taksi paslaugos, norint pažinti miestą, nėra pats patogiausias pasirinkimas. Nelankstūs maršrutai ir nepatogūs grafikai gerokai apriboja pažinimo malonumą. Vilnius, istorinis miestas, garsus savo architektūros paminklais ir parkais, nepakartojamo grožio apylinkėmis, gali būti pažintas tik transporto priemonės pagalba. Šiuo metu automobilių nuoma Vilniuje tampa vis labiau paklausi paslauga. Stilingi, nauji ir patogūs automobiliai užtikrina malonią ir greitą kelionę didmiesčio gatvėmis. Tačiau svarbiausia, toks kelionės pasirinkimo būdas, užtikriną visišką Jūsų saugumą, kad ir kur keliautumėte.
Ne paslaptis, kad internete pasirodo vis daugiau žmonių skundų, dėl nesaugumo viešajame transporte, lėto pervežimo iš vienos miesto vietos į kitą ir panašių nesklandumų. Iš tikrųjų, nėra viskas taip blogai, tačiau žvelgiant iš miesto svečių, turistų pozicijos, tokios kelionės viešuoju transportu gan nepatogios ir rizikingos. Lėtas pervežimas, keleivių spūstis ir neapsaugotas asmeninis turtas gali labai apkartinti malonias akimirkas. Ir tai viena iš priežasčių, kodėl šiuo metu sparčiai populiarėja automobilių nuoma Vilniuje.
Esminis privalumas nuomojantis automobilį yra tas, kad įmonės siūlo tik techniškai tvarkingas ir saugias transporto priemones už prieinamą kainą. Apklausos parodė, kad 37% Lietuvos vairuotojų labiausiai vertina saugumą. Tačiau turimi duomenys liudija, kad savo transporto priemones gyventojai keičia kas 5-10 metų. Tai patvirtina faktą, kad daug metų naudotos transporto priemonės nebėra tokios techniškai saugios kaip naujesnės. Daugelis įmonių, kurios teikia automobilių nuomos paslaugas, siūlo tik naujesnės gamybos, visapusiškai tvarkingus ir patikimus automobilius. Kas, be abejo, leidžia mėgautis kelione ir nesukti galvos dėl saugumo.
Mitas apie automobilių nuomą yra ir tas, kad tai brangu ir finansiškai neapsimoka. Šiuo metu automobilių nuoma Vilniuje yra ganėtinai išsivysčiusi paslaugų sfera, kuri leidžia vairuotojui rinktis tarp skirtingų automobilių ir nuomos kainų. Todėl nereikėtų pabijoti išbandyti naujų keliavimo būdo priemonių ir mėgautis saugiomis bei komforto teikiančiomis kelionėmis.

Share this Post