Administratorius/ September 28, 2015/ Automobilių dalys, Saugumas kelyje

Automobilis – tai neatsiejama šiandieninio žmogaus kasdienės rutinos dalis. Ši transporto priemonė padeda lengviau judėti erdvėje ir iš taško A į tašką B nukakti per trumpesnį laiko tarpą nei pėsčiomis ar dvirate priemone. Nors automobilis buvo išrastas dar 1886 m., kurį užpatentavo Karlas Bencas, tačiau taip plačiai naudojamas jis yra tik dabar. Per daugiau nei 100 metų ištobulinta automobilio technika šiandien leidžia mėgautis komfortu mašinos viduje. Lengvas naudojimas, kuris šiandien yra kompiuterizuotas, leidžia vairuoti net akliesiems. Nauji akį traukiantys prabangius auto ne retai sudomina ir ilgapirščius, kuriems ši transporto priemonė lengvas grobis. Tačiau neskubėkite manyti, kad mes, šiuolaikinių technologijų kūrėjai, taip lengvai atiduosime savo automobilį. Mes žinome kaip jį apsaugoti.

Šiandien automobilį gali apsaugoti auto signalizacija. Galima rinktis iš ne vieną funkciją atliekančių apsaugos sistemų, kurios vykdo skirtingas vagysčių prevencijos programas. Galima rinktis paprasčiausia variantą – automobilio signalizaciją, kuomet sutrikdžius auto būklę sistema pradeda skleisti šaižų garsą ir mirksėti įspėjamosiomis šviesomis, arba kompleksinę automobilio apsaugą – paieškos sistemą. Pastaroji auto apsaugos sistema yra viens iš pažangiausių pasirinkimų, nes mašinoje įtaisoma sekimo bei paieškos įranga garantuoja patikimą ir efektyvią auto apsaugą.

Daugelis automobilių apsaugos sistemų apima mašinos centrinio užrakto, vidinio degimo blokavimo, avarinio išjungimo kodu, ultragarso jutiklio, neuždarytų durų indikacijos, imobilaizerio bei daugelį kitų praktiškų funkcijų, kurios padės apsaugoti Jūsų auto nuo nepageidaujamų asmenų.

Šiandien, kai automobilio signalizacija nieko nebestebina, kai apsaugos sistema gali būti prijungta prie GSM tinklo, kuri apie mašinos būklę Jums praneša mobiliuoju telefonu, būtina suvokti, kad visa tai yra labai svarbu. Apsaugoti nuosavybę nuo ilgapirščių bei kitų nepageidaujamų asmenų nereikia didelių investicijų, todėl pasirūpinkite savo auto transporto priemone jau šiandien.

Share this Post