Kodėl automobilių salono valymas garais yra puikus metodas dezinfekuoti automobilį?

Administratorius/ March 2, 2016/ Automobilių valymas

Kiekvienas automobilių fanas puikiai supranta, kad norint didžiuotis turima transporto priemone reikia ne tik rūpintis, kad viskas kas po kapotu veiktų kokybiškai. Žinoma gerai veikiantis automobilis visada reikalaus nuolatinės priežiūros autoservise ir dažnų “check up’ų”. Tačiau, kad turima mašina yra kokybiškai prižiūrima, turi būti aišku vien į ją pažiūrėjus. Švari, nupoliruota mašina yra tikras malonumas. Tačiau taip pat svarbu, kad ir mašinos salonas būtų pakankamai periodiškai siurbiamas ir valomas. Tai verta daryt ne tik tam, kad atrodytų gražiai, taip pat svarbu dažnai perbraukti paviršius, kad neliktų bakterijų ir gabentumėte savo keleivius higieniškoje aplinkoje. Visgi saloną galima paprasčiausiai išvalyti ir išsiurbti paprastu siurbliu, tačiau jei siekiate tikrai “sąžiningos” švaros automobilyje verta atkreipti dėmesį, kad ne vienoje automobilių plovimo įmonėje yra paslauga – automobilių salono valymas garais.

Kodėl automobilių salono valymas garais turėtų Jus sudominti? Ši paslauga turi daugybę privalumų, vienas jų – automobilių salono valymas gali būti atliktas karštais garais visiškai nenaudojant jokios chemijos. Tai yra džiugi žinia tiems, kurie yra alergiški stipriems kvapas ir automobilių plovimo chemijai. Šis plovimo metodas yra patogus šeimoms su mažamečiais, kadangi šie taip pat turi didesnio pobūdžio jautrumą stipraus kvapo valikliams.

Taip pat verta atlikti giluminį automobilio salono valymą karštais garais, nes jūs padarysite kur kas daugiau, nei naudodami tradicinius valymo metodus ir priemones. Atlikdami automobilių salono valymą garais, jūs prikelsite antram gyvenimui turimus savo automobilių pamušalus, kilimėlius. Nepaliesti neliks net ir patys giliausi tarpeliai, nes juos skrupulingai išvalysite sausais garais. Garai taip pat puikiai naikina jau gerai įsisenėjusias dėmes, kurių nepavyksta išnaikint paprastai. Aatlikę valymą karštais garais Jūs panaikinsite didžiąją dalį nemalonių kvapų, vyraujančių mašinoje – rūkalai, gyvūnai ir t.t. Patikėję šį darbą profesionalams galėsite nė neabejoti, kad jie išvalys net tas vietas, kurias patys pasiektumėte pakankamai sunkiai. Ir galų gale automobilių salono valymas garais yra tiesiog geras metodas dezinfekuoti mašiną ir jos giliausius kampelius.

Tad jeigu dar abejojate ar tikrai verta užsisakyti šią paslaugą, pamirškite dvejones. Atlikti giluminį mašinos valymą karštais garais verta bent porą kartų į metus, siekiant užtikrinti švarų ir higienišką automobilio saloną.

Share this Post