Krovimo stotelės elektromobiliams ateityje

Administratorius/ February 17, 2021/ Automobilių elektroninė įranga, Transporto rinkos naujienos

Vis daugiau ir garsiau automobilių gamintojų kompanijoms kalbant apie keičiamą gamybos kryptį, dėmesį į tai privalo atkreipti ir paslaugų teikėjai mūsų šalyje. Prie masinės elektromobilių gamybos planuojančios ir automobilių gamybos milžinės siunčia ženklą. Ateityje teks aptarnauti kur kas daugiau automobilių, kurie bus varomi tik elektra. Todėl elektros krovimo stotelių Lietuvoje teks įrengti kur kas daugiau nei yra šiuo metu.

Krovimo stotelės elektromobiliams

Vis daugiau vartotojų pasiduodantiems pagundai įsigyti elektromobilį ir taip labiau saugoti aplinką iškyla daug klausimų.

  • Kur kraunami elektra varomi automobiliai;
  • Kiek laiko užtrunka elektromobilio pakrovimas stotelėje;
  • Kokiam atstumui pakaks stotelėje pakrautų akumuliatorių energijos.

Šie ir kiti paprasti būsimų vartotojų klausimai yra suprantami ir natūralūs. Prieš apsisprendžiant kiekvienas nori gauti kuo daugiau informacijos, kad būtų aiškiau ko tikėtis įsigijus elektra varomą automobilį ir kur ieškoti krovimo stotelių elektromobiliams.

Kur kraunami elektromobiliai

Yra keli elektromobilių būdai, tačiau vienos sąvokos nepakeisime, transporto priemonės yra kraunamos elektromobilio krovimo stotele. Tačiau yra 2 variantai kur jį galima pakrauti.

  • Namuose įrengtoje krovimo stotelėje;
  • Stovėjimo aikštelėje, kurioje yra numatyta vieta ir elektromobiliams. Jose yra įrengtos specialios krovimui stotelės, todėl per laiką, kurį sugaišite apsipirkdami prekybos centre, gaudami paslaugą ar tiesiog pasivaikščiojimo metu Jūsų automobilio akumuliatorius bus pakrautas tokiu režimu ir greičiu kurį pasirinksite pakrovimo stotelėje.

Automobilių įkrovimo stotelės ir laidai: https://www.evlaidai.lt/

Share this Post