Transporto nuoma atostogų metu

Administratorius/ November 24, 2016/ Transportas kelionėms, Transporto priemonės

Kiekvienų atostogų metu norint ištyrinėti lankomos šalies miestus, susiduriama su problema – kokiu transportu keliauti iš vieno turistinio taško į kitą. Tie, kurie keliauja su grupe autobusu, gali būti ramūs – jų nuolatinis gidas bei autobuso vairuotojas pasirūpins, kad keliautojai ne tik gautų visą reikalingą turistinę informaciją, bet ir būtų nugabenti kur reikia.

Štai savarankiškiems keliautojams kur kas sudėtingiau. Atradus, jog, tarkime, poilsinės kelionės į Antaliją parduodamos su akcija, bilietai griebiami nesusimąsčius, kaip reikės po šį miestą keliauti iš taško A į tašką B. Lygiai kaip ir bet kuriame kitame poilsinių kelionių taške (Graikijoje, Egipte, Maltoje ir t.t) čia jus sups ne tik jūra, bet ir ilgą istoriją ir nemažą kultūrinį palikimą turintis miestas. Iš muziejaus į muziejų ar kitą turistinę vietą jums keliauti galima išsinuomavus:

Dviračius. Tai sveikiausias ir mažiausiai įpareigojantis kelionės būdas – jeigu dviračius išsinuomosite visai savo viešnagei, neskubėdami galėsite važinėti po Antaliją besigrožėdami aplinka ir sustodami kur tik pageidausite. Juk gražiu oru važinėtis dviračiu vienas malonumas.

Motorolerį. Tai optimaliausias variantas, jeigu norite po miestą palakstyti greitai ir be rūpesčių. Norėdami pasistatyti motorolerį ir valandėlei pasivaikščioti dar nematytame miesto rajone, jam vietą rasite tikrai greičiau nei automobiliui. O palyginus su dviračiu, keliaujant mopedu nereikės ne trupučio minti ir prakaituoti.

Automobilį. Šis variantas tinka geriausiai, jeigu per visą viešnagę Antalijoje norėsite ištrūkti į užmiestį, galbūt į kokį turkų kaimelį prie jūros, o gal į kitą nusižiūrėtą vietovę. O štai mieste, kur nepažįstamas eismas ir gatvės, geriau keliauti dviračiu.

Poilsinės kelionės į Antaliją ar kitus Europos kurortus bus dar malonesnės, jeigu iš anksto susiplanuosite, kokiu transportu norite keliauti po apylinkes viešnagės metu.

Share this Post