Sandėlių nuoma

Administratorius/ December 22, 2016/ Transporto logistika

Įmonės, o dažniausiai užsiimančios produkcijos gamyba į prekybos centrus ar į kitas rinkas pagamina tiek produkcijos, kad vėliau ją tenka sandėliuoti. Norint turėti užtektinai produkcijos juk reikia kaupti žaliavas bei produkciją, kad reikiamu metu ją būtų galima išvežioti. Juk ir mes patys prieš žiemą pasigaminame daug uogienės ir ją sandėliuojama tinkamomis sąlygomis, kad vėliau galėtume valgyti. Taip pat yra ir su visa kita produkcija. Tačiau ne visos įmonės turi sandėlius, kuriuose gali laikyti tinkamomis sąlygomis produkciją, dėl šios priežasties jie domisi sandėlių nuoma.

Sandėlių nuoma, tai logistikos kompanijų, kurios dažniausiai išvežioja gaminius po reikiamus taškus, teikiama paslauga, kurią gali naudotis kiekvienas panorėjęs. Juolab, kad klientui prireikus sandėliai yra įrengiami pagal laikymo sąlygas. Žinoma, kiekvienam perkančiam šią paslaugą svarbu, kad sandėlių nuoma užsiimanti įmonė būtų sąžininga bei bendradarbiautų reikiamais momentais. Taip pat labai svarbu, kad siūlomas sandėlys būtų strategiškai geroje bei patogioje vietoje, kad būtų patogu ne tik atvežti, bet ir išvežti produkciją.

Ši logistikos paslauga yra išties dažnai naudojama, kadangi įmonės turėdamos didelius sandėlius gali juos nuomuoti ne tik vienai gamybos įmonei, bet net kelioms. Paprastai sandėliai yra apsaugoti, juos stebi vaizdo kameros, taip pat prižiūri apsauginiai. Dirba kiti salės darbuotojai, kad prireikus sukrauti ar iškrauti krovinius būtų pagalba. Todėl šią paslaugą išties vertina tos įmonės, kurios nenori papildomai leisti pinigų sandėlio statymui, o gali tiesiog išsinuomoti bei sandėliuoti savo produkciją svetimame sandėlyje.

Daugiau apie sandėlių nuomą: http://www.vtranzitas.lt/

Share this Post