Automobilio kvapai: rūšys ir kaip išsirinkti geriausius

Administratorius/ August 16, 2022/ Automobilių aksesuarai

Automobilių oro gaiviklis (automobilių kvapai) yra populiarus produktas, perkamas daugelio transporto priemonių savininkų visame pasaulyje. Vien JAV kasmet parduodama daugiau nei 300 milijonų automobilių oro gaiviklių. Kaip moterys neįsivaizduoja savęs išeinančios iš namų be kvepalų, taip didžioji dalis vyrų negali įsivaizduoti tvarkingo automobilio salono be malonaus ir gaivinančio kvapo. Turbūt visi vienareikšmiškai sutiksime, kad gaivus automobilio salono kvapas tikrai pagerina kelionę. Šiame straipsnyje trumpai papasakosime, kaip išsirinkti gerus kvapus automobiliams.

Kas yra automobilio oro gaiviklis?

Automobiliui skirti kvapai – tai viskas, ką naudojate savo automobilyje, kad pašalintumėte nepageidaujamus kvapus, ir mašinos vidus įgautų gaivių bei malonių kvapų. Paprastai tai yra komerciniai produktai, nors kai kurie žmonės smalsumo sumetimais gaiviklius bando gamintis patys, nors finansine prasme gaminti patiems neapsimoka.

Automobilių kvapų rūšys

Daugeliui vairuotojų kvapai automobiliui yra greitas būdas pagerinti savo mašinos salono kvapą. Mašinų kvėpinimas yra skirstomas į tris pagrindinius būdus: automobilių oro gaivikliai yra pakabinami, priklijuojami prie prietaisų skydelio arba pritvirtinami prie automobilio kintamosios srovės angų.

Kaip išsirinkti geriausius oro gaiviklius automobiliui?

Automobilių oro gaivikliai šiandien yra gelių, skysčių, kietų medžiagų, aliejų arba purškalų pavidalu. Jie taip pat skirti gaivinti orą akimirksniu, periodiškai arba nuolat, išskirdami kvapų molekules atitinkamą laiką. Kai kurių tipų oro gaivikliai ne tik naudoja saldžius aromatus, kad Jūsų automobilis kvepėtų maloniai, bet ir sugeria bei pašalina nepageidaujamus kvapus. Ko daugiau galima norėti, tiesa?

Kai nuspręsite, kokio tipo oro gaivikliai jums priimtiniausi ir patogiausi mašinos salone, metas išsirinkti patį kvapą. Geriausi automobilių oro gaivikliai bus tie, kuriuos Jūs išsirinksite, nes tik Jūs žinote, koks Jums kvapas yra malonus ir kokį norėtumėte nuolat jausti mašinos salone. Bet turime ir vieną patarimą – rinkitės kiek neutralesnius kvapus: natūralus kvapas mažiau erzins uoslę, nebus toks įkyrus ir greit neatsibos.

Geriausia rinktis kuo švelnesnius kvapus. Pavyzdžiui, mėtų, levandų ar kitų žolelių kvapai turėtų puikiai tikti. Jie ne tik greit neatsibos, bet ir turės gaivinantį arba raminantį poveikį, priklauso nuo to, kokį kvapą išsirinksite.

Share this Post