Automobilių nuomos punktai

Administratorius/ March 26, 2019/ Kelionės automobiliu, Transportas kelionėms

Galbūt lėktuvu grįžtate mano po trumpos poilsinės kelionės, gal po komandiruotės, o gal esate emigravę ir po ilgo laiko tarpo grįžtate aplankyti taip seniai matytų giminaičių, ir leidžiatės viename iš Lietuvos oro uostų. Patogu, kai išlipus iš lėktuvo pasitinka draugai, giminaičiai ir po varginančios kelionės parveža namo. Tačiau ne visi turi šią galimybę. Bet tai nėra didelė bėda, nes į pagalbą skuba automobilių nuomos punktai: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje.

Automobilių nuomos punktai Lietuvoje

Kaip ir Lietuvos oro uostai, didžiosiose Lietuvos miestuose yra išsidėstę automobilių nuomos punktai: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje. Be didelių rūpesčių dar prieš kelionę ar lėktuve galėsite rezervuoti automobilį be jokio užmokesčio, o išlipę iš lėktuvo sėsti į jį ir važiuoti.

Kaip išsinuomoti automobilį?

Kaip tai veikia? Geriausiai dar prieš kelionę užsukti į automobilių nuomos platformą Autorentalis.lt, peržvelgti visus siūlomus automobilius ir rezervuoti tinkamą. Rezervaciją atlikti nieko nekainuoja, o pasikeitus planams galėsite rezervaciją keisti arba atšaukti nemokamai. Esant poreikiui galite užsisakyti priedus vaikišką automobilinę kėdutę, GPS ar kitus. Už papildomą mokestį galite rinktis draudimą su nuline vairuotojo atsakomybe.

Nuomos punktuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje rasite tik techniškai tvarkingus, naujus, apdraustus civiliniu bei kasko draudimais automobilius. Autorentalis.lt siūlo didžiausių nuomos punktų geriausius automobilius, kuriuose rasite įvairių klasių, dydžio automobilius: mažus, vidutinius, krovininius ar keleivinius mikroautobusus. Kad rastumėte labiausiai jums tinkantį automobilį, geriausia tuo pasirūpinti iš anksto.

Automobilį galima nuomotis ne tik grįžimui namo ar į kitą suplanuotą tašką nuvažiuoti, bet ir pasinaudoti savo šventei papuošti, vestuvėm ar krikštynom, persikraustyti, pervežti stambius krovinius. Automobilių nuomos punktai: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje puslapyje https://autorentalis.lt/. Čia rasite palankias kainas, sąlygas ir kitą svarbią informaciją.

Share this Post