Auto pardavimas: supirkėjams ar fiziniam asmeniui?

Administratorius/ March 15, 2019/ Patarimai vairuotojams

Turite nereikalingą transporto priemonę, kurią norite kuo greičiau parduoti? Tokiu atveju siūlome kuo detaliau ją aprašyti ir laukti, kol supirkėjai arba fiziniai asmenys su jumis susisieks. Kol vieni dažniausiai nori mašiną parduoti vieniems, tuo tarpu kiti – kitiems ir šiuo atveju kiekvienas gali rinktis jam labiausiai priimtiną variantą.

Įmonė dažnai teigia: superkame automobilius Vilniuje, tad galite jaustis ramus, kad nereikės ilgai laukti, kol gausite geriausią pasiūlymą. Tuo tarpu fiziniai asmenys tokiais žodžiais nesišvaisto, kadangi jie patys nori rasti geriausią pasiūlymą, kuris už mažiausią sumą padėtų gauti našiausią rezultatą. Klausimas – kam parduoti yra geriausia, kad nauda būtų akivaizdi.

Auto pardavus supirkėjams

Didelis privalumas, kad supirkėjai visada pasiūlo pačią geriausią rinkos kainą, tad jeigu norite jaustis ramus, kad Jūsų mašina bus įvertinama objektyviai – tokiu atveju siūlome rinktis šią galimybę. Taip pat dažniausiai supirkėjai padeda sutvarkyti visus dokumentus. Tai padeda gauti ne tik daug laiko, tačiau taip pat ir pastangų, kadangi neturint patirties net ir paprasčiausias pirkimo – pardavimo aktas gali sukelti didelį galvos skausmą. Reikia nepamiršti ir to, kad supirkėjai yra suinteresuoti, kad viskas būtų teisiškai tvarkinga, tad jeigu norite jaustis ramus, kad pardavus auto viskas bus gerai – tokiu atveju siūlome tartis tik su supirkėjais, kurie garantuoja, kad viskas bus tvarkingai nuo A iki Ž.

Akivaizdu, kad kuomet įmonės teigia, kad „superkame automobilius Vilniuje“ – verta pasinaudoti tokia galimybe, kadangi galiausiai pardavėjas visada išlošia daugiausiai. O juk būtent to ir siekiama.

Auto pardavimas fiziniam asmeniui

Norėdami parduoti tik fiziniam asmeniui turite nepamiršti, kad dažniausiai toks pardavimas reikalauja kur kas daugiau laiko. Dažnas negali sau jo skirti, tad tokiu atveju supirkėjai tampa vienintele galimybe. Visgi, jeigu skirti laiko galite – tokiu atveju telieka laukti, kol kažkas pasiūlys geriausią pasiūlymą. Nepamirškite, kad perkantys asmenys taip pat visada tikisi gauti geriausią pasiūlymai, kadangi patys retai gali susitvarkyti transporto priemonę. Taip jau yra, kad je siekia kokybės už mažą kainą, tad kartais gali tekti nemažai tartis, derėtis, kol galiausiai pavyks gauti tai, ko tikitės. Siūlome nepamiršti, kad dokumentus taip pat reikės tvarkyti kartu. Lygiai taip pat kaip ir dažniausiai atvažiuoti su transporto priemone iki tam tikros vietos, kadangi retas pirkėjas gaišta savo laiką ir važiuoja iki ten, kur reikia, kad mašiną būtų galima pasiimti.

Bet kuriuo atveju, kiekvienas asmuo gali rasti jam labiausiai tinkamą variantą. Mes visada siūlome rinktis supirkėjus, kadangi jie gali pasiūlyti daugiau ir greičiau. Supirkėjai tikina, kad: „Mes superkame automobilius Vilniuje ir galime savo klientams pasiūlyti konkurencingai patį geriausią pasiūlymą“. Juk verta tuo pasinaudoti, taip?

Share this Post