Ieškote transporto logistikos vadovo? Kreipkitės į darbuotojų paieškos įmonę

Administratorius/ April 30, 2020/ Verslo logistika

Esate logistikos įmonės vadovas ir ieškoje kvalifikuotų darbuotojų, galinčių papildyti kolektyvo gretas? Seni būdai naudojant skelbimus ir CV skaitymas atima daug laiko ir pastangų, o rezultatas nesikeičia? Jei taip, rekomenduojama kreiptis į specialistus, agentūras, kurios užsiima darbuotojų paieškomis.

Darbuotojų paieškos atsakingas ir paprastai net 2 – 3 mėnesius trunkantis procesas, kuris ne visada padeda surasti pačius tinkamiausius darbuotojus konkrečiai įmonei. Norint tai padaryti reikalinga išsami analizė ir kiekvieno kandidato tikrinimas. Toks darbas padaromas greičiau ir efektyviau, jei įmonė kreipiasi į personalo paieškas atliekančias įmones. Šios agentūros tai neatsiejama šių dienų įmonių grupė, kuri gali padidinti įmonės produktyvumą bei papildyti kompanijos gretas kvalifikuotais asmenimis. Tokios agentūros naudoja įvairius kontaktus, kuriais suranda potencialius darbuotojus. Tada vykdoma išsami atranka, kurios metu tikrinamos žmonių vertybės ir siekiai. Šie aspektai suderinami su darbdaviais ir ieškomi geriausi atitikmenys. Tokiu būdų prafiltruojami esami kandidatai ir išrenkami labiausiai atitinkantys ir pasiruošę pokalbiui su darbdaviais. Tokia darbuotojų paieška užtikrina 90 % pasisekimą naujų darbuotojų paieškoje bei garantuoja, kad kandidatai yra kvalifikuoti tam tikros srities specialistai, kurie pasiruošę priimti darbdavio keliamus reikalavimus ir prisijungti prie komandos tikslų siekimo.

Kokios savybės būdingos ieškant logistikos vadovo?

Kiekviena logistikos įmonė remiasi atsakingu punktualumu, organizavimu bei darbo atlikimu, todėl paprastai ieškomi žmonės, turi turėti logistikos išsilavinimą bei puikius darbų planavimo įgūdžius. Logistikos vadovo kėdei užimti reikalingos tokios savybės kaip: vadovavimas, procesų kūrimas, teisės aktų žinojimas, puikūs bendravimo įgūdžiai, kelių užsienio kalbų žinojimas, strateginis mąstymas bei naujovių imlumas. Jei žmogus atitinka šias savybės, jis gali būti tinkamas šiai darbo vietai.

Taigi, jei ieškote kvalifikuotų logistikos darbuotojų užimti vadovo kėdei, patartina tai daryti negaištant laiko skelbimų platinimui ar kiekvieno kandidato tikrinimui, o kreiptis į specialistus, darbuotojų paieškomis užsiimančias agentūras. Šios agentūros greitai ir efektyviai surasti potencialius darbuotojus, tada atlikti atranką keliamais reikalavimais bei pateikti geriausius kandidatus darbdaviams. Jei ieškote logistikos vadovui tinkamo asmens, kreipkitės į Indigroup.lt.

Share this Post