Kokį transportą pasirinkti keliaujant Rodo saloje?

Administratorius/ September 30, 2019/ Kelionės automobiliu

Planuojantys apsilankyti Rodo saloje turėtų nepamiršti įvertinti tinkamiausio transporto pasirinkimo. Kol vieni galvoja, kad patogiausia keliauti autobusais, kadangi dėl nieko netenka sukti galvos, tuo tarpu kiti nuomojasi automobilius, kadangi jie leidžia kur kas paprasčiau planuoti savo laiką ir lankyti tas vietas, kurios konkrečiai Jums atrodo pačios įdomiausios.

Svarbiausia, kad pasirinkimas yra. Internetinė svetainė suteiks Jums galimybę išsinuomoti auto arba įsigyti bilietus paprasčiausiai nuotoliniu būdu, tad kai jau būsite vietoje – galėsite jaustis ramus, kad viskas sutvarkyta.

Taksi – viena iš galimybių

Įlipimas į taksi šioje saloje kainuoja iki 4 eurų. Taip pat kiekvienas kilometras apmokestinamas dviem eurais. Matyti, kad kainos tikrai nėra mažos. Daugelis klaidingai galvoja, kad saloje atstumai nebus dideli, tad keliauti su taksi bus patogu. Taip, patogumo prasme tai yra geras pasirinkimas, tačiau kaina dažniausiai labai atgraso.

Viešasis transportas

Žinoma, viešasis transportas yra kur kas pigesnis pasirinkimas, tačiau tikrai ne pats patogiausias suaugusiems žmonėms – nieko, tačiau kuomet keliaujama su vaikais – kelionės tampa kur kas labiau komplikuotos. Viešojo transporto bilietas kainuoja kiek daugiau nei 2 eurus ir galite važiuoti tiek, kiek reikia. Nėra brangu, tačiau, vėlgi, pirmiausia siūlome vertinti patogumą.

Transporto nuoma

Galiausiai bene pats populiariausias pasirinkimas yra mašinos nuoma. Labai vertinama tai, kad važinėti saloje yra labai patogu, tikrai neegzistuoja prasta vairavimo kultūra kaip kad kitose pietietiškose šalyse. Jeigu norite sutaupyti nuomai – tokiu atveju siūlome nuomotis dar tada, kol esate Lietuvoje. Taip galėsite sutaupyti net iki 30 % kainos. Verta? Tikrai taip. Juolab, galėsite ramiai apžiūrėti ir pasirinkti Jums labiausiai tinkamą transporto priemonę, kurią vairuojami jausitės saugūs.

Kadangi ši sala labai unikali, visiškai natūralu, kad norėsis pamatyti kuo daugiau skirtingų jos kampelių. Tai patogiausias darytis su nuomota auto. Tiesa, pasirinkimas Jūsų. Juk kol vieni keliauja, tuo tarpu kiti dažniausiai renkasi pasyvesnes, gulėjimo tipo atostogas.

Share this Post