Prabangus naujas automobilis įvarė į bankrotą? Yra šiaudas skęstantiems

Administratorius/ June 23, 2017/ Patarimai vairuotojams, Prabangus transportas

Fizinio asmens bankrotas intensyviai populiarėja Lietuvoje ir vis daugiau žmonių supranta, kad bankrutuoti nereiškia gėdos. Tai reiškia, kad su finansiniais sunkumais susidūręs asmuo kartu su profesionalų pagalba gali visas problemas išspręsti ir vėl laimingai gyventi. Fizinio asmens bankroto procedūra nėra labai sudėtinga. Taip pat rekomenduojame pasisamdyti įmonę, kurios tikslas sutvarkyti visas smulkmenas ir garantuoti, kad klientui pavyks sėkmingai bankrutuoti. Žinoma, tai priklauso nuo daugelio veiksnių, tačiau bankroto profesionalai yra vienas iš tų labai svarbių veiksnių.

Bankroto priežastis – prabangus automobilis

aston-martin-am-rb-001

Aston Martin MA-RB 00

Fizinio asmens bankroto procedūra nėra sudėtinga, tad nieko keisto, kad asmenys, kurie susidūrė su finansinėmis problemomis, labai mielai ja pasinaudoja. Bankroto priežastys visada susijungia į vieną – negalėjimą grąžinti skolų. Skolos būna įvairios: už prabangius kilnojamojo ir nekilnojamojo turto pirkinius. Visi auto fanai puikiai žino, kad svajonių automobiliai kartais gali kainuoti tiek kiek prabangus namas Vilniaus centre ar tiek kiek keli metiniai vidutiniai lietuvio atlyginimai. Puikus pavyzdys Aston Martin MA-RB 00, kurio kaina siekia 3 900 000 dolerių. Šis automobilis jau Forbes.com tituluojamas kaip brangiausias 2017 metų automobilis.

Taigi, kol Jums skolos trukdo džiaugtis puikiu futuristinio dizaino išskirtiniu prabangiu automobiliu, o kreditorius pasidaro labai piktas — tenka ieškoti būdų, kurie gali padėti susitvarkyti su finansinėmis problemomis – bankrotas atrodo pats patraukliausias būdas.

Teismas labai vertina sąžiningus žmones, kurie nieko nemeluoja, pateikia dokumentus laikus ir nuoširdžiai gailisi, kad pakliuvo į tokią situaciją. Tuomet ne tik suteikiama galimybė bankrutuoti, tačiau taip pat nustatomos žmogui patrauklios sąlygos, kurios leidžia pinigus grąžinti lanksčiai ir patogiai. Svarbiausiai atitikti visus bankroto reikalavimus.

fizinio asmens bankroto procedūra

Bankroto pasekmės

Jeigu pavyko bankrutuoti – nereikia galvoti, kad visos skolos paprasčiausiai dings ir galėsite vėl iš naujo kurti savo gyvenimą. Paprasčiausiai bankroto metu žmogui suteikiamos patrauklios pinigų grąžinimo alternatyvos, būdai ir laiko tarpas, tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad žmogui skolos bus panaikintos.

Teismas nurodo labai detalų planą, kurio reikia laikytis. Kiekvienam žmogui yra suteikiama po asmeninį finansininką, kurios tikslas yra prižiūrėti, kad bankrutavęs asmuo sistemingai jo laikytųsi ir po truputį grąžintų jam priteistą skolą.

Taigi bankrotas tikrai labai palengvina finansinę naštą, tačiau jis suteikiamas tik tiems, kurie į tą naštą papuolė netyčia, o ne specialiai.

Kiekvienas asmuo savarankiškai gali įvertinti, ar bankroto galimybė jam tikrai yra reikalinga ir bus naudinga. Fizinio asmens bankroto procedūra kartu su specialistais bus greita ir paprasta, tad dirbkite su jais ir pasiekite geriausią rezultatą.

Share this Post