Kaip saugiai gabenti daiktus?

Administratorius/ June 8, 2018/ Patarimai vairuotojams

Daiktų gabenimas per kurjerius yra pasidariusi labai kasdienė ir daugeliui nesvetima paslauga, kurią renkasi bene kiekvienas žmogus. Išplitusi internetinė prekyba gerąja prasme verčia žmones naudotis kurjerių paslaugomis, kurie gabena įvairius daiktus. Tam, kad gabenami daiktai nesudužtų ar nesulūžtų, būtina juos tinkamai apsaugoti. Kaip tai galima padaryti?

  1. Kurjeriniai vokai. Kurjeriniai vokai yra skirti įvairių daiktų, tokių kaip: katalogai, knygos, drabužiai, žaislai, žurnalai ir pan. gabenimui. Kurjeriniai vokai yra sudaryti iš kelių folijos sluoksnių, todėl juos sunku pažeisti, o tai užtikrina saugų daiktų gabenimą iš taško A į tašką B. Kurjerinių vokų kainos yra įvairios, jos priklauso nuo to, kokia įmonė juos parduoda bei nuo voko dydžio. Kuo vokas didesnis, tuo kaina taip pat atitinkamai didėja. Reikia paminėti, kad kurjeriniai vokai apsaugo siuntinius nuo drėgmės, todėl juose drąsiai galima gabenti daiktus, kuriems drėgmė yra nepalanki.
  2. Burbulinė pakavimo plėvelė. Burbulinė pakavimo plėvelė yra vadinama universalia medžiaga, kadangi ja pakuoti galima daugelį daiktų. Ši medžiaga pasirenkama tais atvejais, kai norima, kad brangus daiktus nesudužtų, kadangi ši plėvelė apsaugo nuo spaudimo jėgos poveikio ir įvairių smūgių, kurių galima tikėtis transportuojant daiktą. Taip pat burbulinė plėvelė praverčia ir sandėliuojant daiktus bei norint, kad jie vieni su kitais nesiliestų ir nesudužtų. Ši plėvelė yra tampri ir elastinga, pardavinėjama įvairių matmenų, todėl kokią įsigyti priklauso nuo to, kokius daiktus ar gaminius žadate transportuoti.
  3. Vokai su oro apsauga. Dažniausiai tokio tipo vokai yra naudojami tada, kai norima transportuoti iš vienos vietos į kitą smulkesnius daiktus. Šie vokai pasižymi labai panašiomis savybėmis kaip ir burbulinė plėvelė, todėl jie puikiai apsaugo nuo pažeidimų, smūgių ir subraižymų gabenamus daiktus. Verta paminėti, kad dažnai žmonės renkasi vokus su apsauga vietoj kartoninių dėžių.

Kad ir kokį būdą pasirinktumėte transportuoti daiktus, rinkitės atsakingai ir mėgstamus daiktus suvyniokite taip, kad jie nesudužtų, nesusibraižytų ar nesulūžtų transportavimo metu. Geriausia prieš vyniojant pasitarti su specialistais.

Share this Post