Automobilių supirkimas Kaune

Administratorius/ January 22, 2018/ Patarimai vairuotojams

Nemaža dalis žmonių pripažįsta, kad be nuosavo automobilio jie negalėtų išgyventi nei vienos dienos. Tai taip pat patvirtina ir mūsų šalies gatvėse eksploatuojamų automobilių skaičius, kuris didėja su kiekvienais metais. Kaip bebūtų, kasdien eksploatuojant savo automobilį, anksčiau ar vėliau tenka susidurti su būtinybe jį parduoti. Tai nutinka dėl įvairių priežasčių. Vienais atvejais norima atsinaujinti ir pardavus seną – įsigyti naują automobilį. Tuo tarpu kiti atvejai yra sudėtingesni, pvz., kai turimas automobilis patiria labai sunkius techninius gedimus, kurių sprendimas kainuoja pernelyg didelius pinigus. Žinoma, tai tik vos keli galimi variantai iš daugelio. Tai reiškia, kad savo turimą automobilį jūs galite norėti parduoti dėl pačių įvairiausių priežasčių. Todėl jei šią akimirką jūs norite rasti savo transporto priemonės pirkėją, nepatirdami didelių laiko sąnaudų ir papildomų nepatogumų, turbūt sprendžiate klausimą, kaip parduoti savo automobilį pačiu efektyviausiu būdu? Be abejo, tokiu atveju jūs turite du pasirinkimus: parduoti Autoplius.lt skelbimų portale ar vis dėlto kreiptis į automobilių supirkėjus. Todėl pateiksime keletą naudingų įžvalgų, kurios turėtų jums padėti lengviau apsispręsti.
Visų pirma reikėtų pripažinti, kad šiomis dienomis populiariausias vartotojų pasirinkimas neabejotinai yra internetiniai skelbimų portalai, kuriuose kasdien publikuojami šimtai tūkstančių įvairiausių skelbimų. Tačiau nepaisant to, kad tokie sprendimai yra labai populiarūs ir paklausūs, tai tikrai nereiškia, kad jie visuomet yra ir labai patogūs bei efektyvūs. Tai reiškia, kad nemaža dalis automobilių savininkų, kurie nori parduoti savo turimas transporto priemones, naudodamiesi pastaruoju pardavimo kanalu susiduria su įvairiais papildomais nepatogumais.
Tokiais atvejais automobilių savininkams tenka patirti nemažas papildomas finansines išlaidas, kadangi internetiniuose skelbimų portaluose skelbimo paskelbimas, jo iškėlimas ir paryškinimas yra mokamos paslaugos. Be to, jei pirkėjas neatsiranda pakankamai greitai, tuomet už skelbimo talpinimą reikia mokėti reguliariai, o norint, kad jis visuomet būtų matomas potencialiems pirkėjams pačiose aukščiausiose skelbimų portalo pozicijose, tenka patirti dar didesnes išlaidas. Tiesą sakant, nemenka dalis tokių internetinių portalų vartotojų jau seniai piktinasi didžiulėmis šių paslaugų kainomis, kurios reikšmingai paveikia ir jų prašomą kainą už savo parduodamą automobilį. Kaip bebūtų, tai tikrai nėra vienintelis minusas, kurį gali įvardinti šiuolaikiniai vartotojai.
Taip pat nereikėtų pamiršti, kad tokaisi atvejais vartotojams tenka susitaikyti su nuolatiniais potencialių pirkėjų skambučiais, kuriai ilgainiui ima erzinti. Kaskart tenka atsakinėti į tuos pačius klausimus ir pasakoti apie savo parduodamo automobilio techninę būklę bei pagrindines priežastis, kodėl jis yra parduodamas. Tuo tarpu, jei potencialus pirkėjas susidomi parduodamu automobiliu, tenka organizuoti susitikimą, kurio metu yra apžiūrimas automobilis. Susitikimo organizavimas ne visuomet būna toks sklandus, kokio norėtųsi, kadangi tenka atrasti abiem pusėms patį tinkamiausią ir palankiausią laiką. Jau nekalbant apie tai, kad neretai susiduriama ir su vėlavimu, o tai atima dar daugiau laiko. Žinoma, suplanuotas susitikimas tikrai neužtikrina, kad automobilis bus parduotas. Juk suprantama, kad parduodamu automobiliu besidomintys vartotojai pirmiausia jį nori pamatyti ir įvertinti jo techninę būklę, todėl neretai susiduriama su neigiamu atsakymu. O tai reiškia, kad tenka ir toliau gaišti savo laiką, ieškant to vienintelio pirkėjo, kuris galėtų pasiūlyti pačią geriausią kainą. Ir nors naudojantis internetiniais skelbimų portalais įprastai galima gauti didesnę kainą nei pasirinkus automobilių supirkimo paslaugas, tai tikrai nereiškia, kad apie pastarąsias paslaugas jums nereikėtų gerai pagalvoti prieš priimant galutinį sprendimą, kokiu būdu norėsite parduoti savo automobilį.
Taigi, kaip jau supratote, norint parduoti greitai ir sklandžiai, automobilių supirkimas Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje bei kituose Lietuvos miestuose neretai gali tapti nepamainomu pasirinkimu. Jei norėdami atrasti savo automobilio pirkėją jūs pasinaudosite https://automobiliosupirkimas.lt/ portalu, vos per keletą akimirkų galėsite pateikti savo automobilio pasiūlymą, kurį gaus daugybė automobilių supirkėjų. Be to, pasiūlymo pateikimas iš jūsų nepareikalaus nei vieno cento. Tai reiškia, kad jūs nepatirsite jokių papildomų išlaidų.
Žinoma, galite sakyti, kad pasiūlymą galite pateikti individualiai, t.y. jūsų pasirinktiems šių paslaugų teikėjais, tačiau nepaisant to, jog tokią galimybę turi kiekvienas automobilio pardavėjas, naudotis internetiniais automobilių supirkėjų sąrašus pateikiančiais tinklalapiais yra kur kas patogiau, kadangi tokiu atveju galima akimirksniu pasirinkti patį palankiausią variantą, pasižymintį didžiausia kaina.
Kaip bebūtų, tai nėra vieninteliai privalumai. Kadangi jau žinote internetinių skelbimų portalų minusus, galite būti tikri, kad kreipdamiesi į automobilių supirkėjus nesusidursite su tokiais nepatogumais. Pavyzdžiui, skirtingai nei priešingo pasirinkimo atveju, jums nereikės atsakinėti į daugybę iš pirmo žvilgsnio niekuomet nesibaigsiančių skambučių. Jūs galėsite pasirinkti jums palankiausią pasiūlymą ir bendrauti tik su tais supirkėjais, kurie jūsų manymu jums gali pateikti optimaliausią pasiūlymą.
Be to, svarbu nepamiršti, kad automobilių supirkimo atveju jums niekur nereikės vykti. Automobilių supirkėjai vertina kiekvieną savo klientą, todėl stengiasi pasiūlyti labai profesionalias, sklandžias ir operatyvias paslaugas. tai reiškia, kad jūs patys galėsite nurodyti susitikimo vietą ir jums tinkamiausią laiką. Automobilių supirkėjai prisiderins prie jūsų nurodyto laiko ir nevėluodami atvyks į jūsų nurodytą vietą. Tuo tarpu, jei jūs skubate ir savo automobilį norite parduoti čia ir dabar, taip pat galite būti tikri, kad tai padaryti jums bus labai nesudėtinga. Ne veltui šios srities specialistai teigia siūlantys pačias greičiausias paslaugas. Kai kuriais atvejais sandoris gali įvykti ir vos per penkiolika ar dvidešimt minučių nuo jūsų automobilio pasiūlymo pateikimo. Todėl jei jūs nenorite gaišti savo brangaus laiko ir siekiate pasinaudoti pačiu palankiausiu variantu, neturėtumėte pamiršti, kad visuomet galite pasirinkti ir automobilių supirkimo paslaugas.
Kai šios srities specialistai atvyks į jūsų nurodytą vietą, jie negaišins jūsų laiko ir labai operatyviai apžiūrės jūsų parduodamą automobilį. Tuomet, kai jūs sutarsite dėl kainos, jie atsiskaitys sandorio sudarymo vietoje grynaisiais pinigais. Tai reiškia, kad jums nereikės laukti apmokėjimo – su jumis bus atsiskaityta iš karto. Taip pat jums nebūtina turėti automobilių pardavimo patirties. Visų reikalingų dokumentų užpildymu padeda pasirūpinti šios srities specialistai. Todėl automobilio pirkimo ir pardavimo sandoris yra įgyvendinamas vos per keliolika minučių.
Taigi, kai įvertiname visus minėtus privalumus ir trūkumus, tampa akivaizdu, kuris iš automobilių pardavimo būdų yra pats sparčiausias ir efektyviausias. Ir nors akivaizdu, kad sprendimas priklauso tik nuo jūsų – norint parduoti dar tą pačią dieną, visuomet reikėtų pagalvoti apie automobilių supirkėjų teikiamas paslaugas. Kadangi savo pasiūlymą galite pateikti bet kuriuo paros metu, turite kur kas didesnę pasirinkimo laisvę. Jau nekalbant apie tai, kad kreiptis į automobilių supirkimo specialistus jūs galite ne tik darbo dienomis, tačiau ir savaitgaliais, tokiu būdu dar labiau palengvindami savo turimo automobilio pardavimą. Todėl jei jums šiuo metu prireikė parduoti savo automobilį ir dar nesate apsisprendę, kurį pardavimo kanalą būtų tinkamiausia pasirinkti, įvertinkite dabartinį automobilių supirkimo paslaugų teikėjų pasirinkimą ir pateikite jiems savo pasiūlymą.

Share this Post