TIESIOGINIŲ DUJŲ ĮRANGA

Administratorius/ February 2, 2018/ Automobilių elektroninė įranga, Patarimai vairuotojams

Šiomis dienomis vyrauja dujomis varomų automobilių bumas. Dažnas vairuotojas savo dyzeliu varomą automobilį keičia į dujinį. Ir tam be abejonės yra rimta priežastis. Vairuotojai juos renkasi, nes jie yra ekonomiški ir aplinkai draugiški lyginant su dyzeliu varomais. Jie paprasčiausiai išskiria mažiau kenksmingų medžiagų. Tačiau pradedant naudoti tokį automobilį, visada reikia apgalvoti, kokia įranga bus pati geriausia. Tai reikia apgalvoti, kad ateityje jums kiltų kuo mažiau problemų, nereiktų dažnai remontuoti arba varyti į servisą ir ten mokėti didelius pinigus. Tokiu atveju nebeliks skirtumo ar jūs vairuojate dujomis ar dyzelinu varomą automobilį, nes pasirinkus blogą dujų įrangą ilgainiui ją remontuoti jums kainuos tas pats, kas važinėti su dyzeliu. Taigi, dažnai rekomenduojama ir viena iš plačiai naudojamų tiesioginių dujų įranga.


Galima drąsiai teigti, kad dujų įrangų pasirinkimas yra įvairus. Žinoma jų galima įsigyti tiek brandesnių ir be abejonės ypač pigių. Kaip ir minėjau pirmai, šiuo metu viena iš populiariausių yra tiesioginių dujų įranga. Trumpai apie ją galime pasakyti, kad tai yra ketvirtoji dujų karta, kuri turi tiesioginio įpurškimo dujų įrangą. Galima sakyti, kad yra išmani, rodo dujų lygį, pasibaigus dujoms automatiškai perjungią į benziną. Naudojant šią įrangą jums nereikia kiekvieną kartą pasikeitus sezonams jos reguliuoti ar dar blogiau – remontuoti. Ji puikiausiai prisitaiko prie besikeičiančių oro sąlygų. Ir dar vienas labai svarbus dalykas, kad paprasčiausiai ši dujų įranga nuo kitų skiriasi savo konstrukcija, lengvumu, prieinamumu, patogumu. Taip pat tiesioginių dujų įranga yra labai universali, ji tinka beveik visiems automobiliams nors jie ir turi skirtingus variklius. Ir dar vienas svarbus šios įrangos privalumas, kad kūrėjai nekūrė kiekvienam varikliui ar automobiliui atskirų sistemų, tačiau jie sukūrė bendrą kompiuterį su kurio pagalba prisijungus prie skirtingų automobilių yra parodomi visi duomenys.

Taigi, ne vienas specialistas jums rekomenduos savo automobilyje naudoti tiesioginių dujų įrangą, nes kaip patys matote apie šią įrangą pavyko išvardinti vien tik teigiamus dalykus. Žinoma, kai kuriais atvejais geriau turėti dyzeliu varomą automobilį, tačiau tai yra jūsų pasirinkimas. Todėl rekomenduojame, visų pirma tik gerai išnagrinėjus visus privalumus ir trūkumas ir tik tada atsakingai rinktis vairuojamo automobilio kuro tipą.

Share this Post