Techninė pagalba kelyje

Administratorius/ March 7, 2016/ Autoservisas, Saugumas kelyje

Šiais laikais retas, kuris neturime automobilio. Automobilių vairuotojams, kaip transporto priemonių savininkams, tenka susidurti ne tik su teigiamais aspektais, bet ir su neigiamais. Automobilio išlaikymas ir kuro sąnaudos kainuoja gal penkis kartus daugiau nei viešojo transporto paslauga. Sutinkame mokėti tokią kainą dėl galimybės jaustis komfortabiliai ir nepriklausomai bei sutaupyti laiko. Automobilio eksploatacijos išlaidos aprėpia ir draudimą bei paralelines jo paslaugas, tokias kaip techninė pagalba.

Vienos draudimo įmonės siūlo techninę pagalbą kelyje kaip nemokamą priedą prie privalomojo vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo, kiti techninę pagalbą nemokamai teikia tiems, kurie užsisako KASKO draudimą, o treti techninės pagalbos kelyje draudimą parduoda atskirai. Norėdami užsisakyti tokią paslaugą geromis sąlygomis, privalome pasidaryti tyrimą. Paieškoti, kokius pasiūlymus pateikia įvairios draudimo bendrovės.

Techninė pagalba kelyje taip pat gali būti užsakoma iš savarankiškai šią paslaugą teikiančių, techninę pagalbą kelyje teikiančių, įmonių. Kas be ko, labiau finansiškai verta užsisakyti draudimo paslaugas, kuriose techninė pagalba yra sudėtinė viso draudimo paslaugų komplekto dalis.

Kokias paslaugas apima techninės pagalbos kelyje paslauga?
Paprastai kalbėdami apie pagalbą kelyje tikimės, kad mūsų automobilis po auto įvykio bus nugabentas į artimiausią autoservisą, tačiau tai toli gražu ne vienintelė pagalba, kurią gali suteikti SOS kelyje pagalbos teikėjai. Taip pat galite kreiptis:

  • dėl konsultacijos telefonu, esant nedideliems gedimams ar prireikus instrukcijų kaip savarankiškai pasikeisti padangą;
  • dėl padangos pakeitimo;
  • variklio užvedimo;
  • prireikus, galite iškviesti SOS kelyje, kad jie atgabentų Jums kuro;
  • taip pat galite tikėtis pagalbos užklimpę purve ar sniege;
  • bei užkirtę automobilio dureles.

Štai tokios pagalbos galite tikėtis nutikus nelaimei kelyje. Techninė pagalba tai nėra vien tik automobilio nutempimas po auto avarijos. Svarbu, prieš įsigyjant automobilio draudimą, sužinoti ar techninė pagalba, auto įvykio ar kitos neplanuotos nesėkmės metu, Jums bus teikiama nemokamai ar kainuos papildomai.

Share this Post