Automobilių dažymo servisas

Administratorius/ February 22, 2016/ Autoservisas

Automobilio dažymas yra ganėtinai brangi paslauga. Kodėl taip yra? Pirma automobilių dažai yra ne, bet kokie, tad iškart kyla ir kaina. Jie saugo automobilį nuo saulės, lietaus, todėl investuoti į kokybiškus dažus tikrai verta. Taip pat automobilio dažymas nėra labai greitas procesas, o atliekamas eksperto – užtrunka. Ką svarbu žinoti apie automobilio dažymą, kad nepermokėtume ir liktume patenkinti rezultatu?

Pirma svarbu žinoti, kad automobilis nėra atvežamas ir iškart puolamas dažyti. Iš pradžių jis tam yra paruošiamas. Pasidomėkite ar automobilių dažymo servisas, kurį pasirinkote, prieš atliekant automobilio dažymą, taip pat ir kokybiškai paruoš automobilį procesui. Net jeigu planuojate perdažyti tik tam tikrą automobilio detalę, pravartu žinoti, kad pasiruošimas yra reikalingas, jeigu norite, kad darbas būtų atliktas be priekaištų. Prieš keičiant automobilio spalvą, taip pat, apžiūrėkite ar Jūsų mašina neturi įlenkimų, įbrėžimų, kuriuos reikėtų palyginti, galbūt mašinai reikalingas glaistymas ar gruntavimas. Bet geras ekspertas pats turėtų apžiūrėti Jūsų automobilį ir pasiūlyti šią paslaugą. Svarbu, kad dažymas vyktų tam skirtoje kameroje, kurioje nėra purvo ir dulkių, kurie galėtų likti ant Jūsų naujai perdažyto automobilio.

Didelė automobilių problema – korozija. Automobilio dažymas padeda kovoti su šia problema. Tad pagalvokite, galbūt Jums praverstų korozijos naikinimo ir apsaugos paslauga. Galų gale atliktus nudažymą nepamirškite paprašyti, kad Jūsų turimą mašiną ir jos žibintus tinkamai nupoliruotų.

Dažyti galima arba visą automobilį, arba tik tam tikras dalis, netgi ratlankius. Apie visa tai ir daugiau Jums papasakos paslaugą teikiantis ekspertas, kurį Jums paskirs pasirinktas automobilių dažymo servisas. Meistras dar gali pasiūlyti ir daugiau paslaugų – suvirinti kėbulą, panaikinti automobilyje esamas rūdis, atstatyti kėbulą ir kita. Prieš užsisakydami papildomas paslaugas, išsiklausinėkit,e ar Jums jos tikrai reikalingos.

Share this Post