Automobilio draudimas internetu

Administratorius/ March 30, 2015/ Saugumas kelyje

Automobilio draudimas internetu yra labai patogi elektroninės komercijos paslauga, kuri padeda draudikų klientams sutaupyti laiko ir kartais net pinigų. Be to, draudikai, siekdami optimizuoti savo teikiamas paslaugas ir taupyti klientų laiką, įvairiomis priemonėmis ir būdais stengiasi skatinti klientus naudotis elektroninės komercijos paslaugomis. Kartais automobilius internetu besidraudžiantiems klientams taikomos nuolaidos ar siūlomi prizai. Automobilio draudimas internetu dar nenurungė gyvai teikiamų paslaugų, tačiau vis dažniau žmonės išmėgina elektroninę bankininkystę ir pamatę, jog tai nėra taip sunku, nuolat ima naudotis elektroninės komercijos paslaugomis. Mašinos draudimas internetu yra paprastesnis procesas nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Kartais žmonės vengia elektroninės bankininkystės procedūrų, nes nežino ar automobilio draudimas internetu yra patikimas, ar jų pinigai pasieks gavėją, ar sistema neužlūš ir apskritai ar jie sugebės pasinaudoti šia interneto paslauga. Tokių baimių dažniau turi vyresnio amžiaus žmonės, kuriems, beje, elektroninė komercija gali būti ypač naudinga, nes nereikia eikvoti savo energijos ilgiems atstumams ir stovėjimui eilėse. Taip pat, elektroninės komercijos paslaugas, jei dar jomis nesinaudojo, turėtų išmėginti žmonės, kurie turi specialiųjų poreikių, ši paslauga sukurta ne tik skubantiems, laiko neturintiems, šiuolaikiniams jaunuoliams, tačiau ir tiems, kuriems internetu teikiamos paslaugos gali būti iš tiesų naudingos ir galbūt net vienintelis būdas kažką įsigyti ar užsisakyti.

Taigi, konkrečiau automobilio draudimas internetu yra nesudėtinga kelių žingsnių procedūra. Elektroniniu būdu reikia užpildyti formą, kurioje klientas turi pateikti informaciją apie save ir apie transporto priemonę. Mašinos draudimas internetu paprastai prašo pateikti pagrindinę, standartinę informaciją apie savininką: vardas, pavardė, gimimo data, adresas, telefono numeris, elektroninis paštas ir data kada jam buvo išduotas vairuotojo pažymėjimas. Apie automobilį pateikiama informacija susideda iš jo modelio, markės, valstybinio numerio, kėbulo tipo ir durų skaičiaus. Tuomet informacija išsiunčiama ir užsakovui pateikiamas optimaliausias draudimo pasiūlymas. Jei jis tenkina klientą, tuomet belieka įvykdyti mokėjimą. Mašinos draudimas gali turėti ir specifinių niuansų ar kliento poreikių, tokiu atveju visuomet galima gyvai ar telefonu kreiptis į draudimo konsultantus. 

Auto draudimas internetu: https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu/automobilio-draudimas-internetu

Share this Post