Kaip sėkmingai pristatyti šviežią produkciją?

Administratorius/ March 29, 2021/ Patarimai vairuotojams

Šviežių produktų gabenimas yra nelengva užduotis, nes laiko tarpas, per kurį reikia tai padaryti, visada būna trumpas. Reikia daug ką derinti, kad viskas būtų tikrai šviežia. Jei siuntos paėmimo laikas arba pristatymo grafikas vėluoja, tai reiškia, kad produktai praras šviežumą.

Saugus produkcijos gabenimas

Šviežia produkcija yra jautrus krovinys dėl skirtingų prekių ir individualių tinkamumo vartoti terminų. Jei siuntėjai ar sunkvežimių kompanijos nesinaudoja rekomendacijomis, visas procesas gali sukelti nemalonių problemų. Produkcija gali būti netinkama vartojimui arba vartojimo terminas ženkliai sumažėja.

Dirbant su maisto produktais, skirtais vartoti, rizikai negali būti vietos. Kuo gaminiai taip vilioja maisto prekių parduotuvėje? Daugeliu atvejų vienas iš populiariausių atsakymų greičiausiai yra išvaizda. Kokybiškos išvaizdos palaikymas kartu su bendru produktų šviežumu yra tinkamas transportavimo suplanavimas.

Produktus supakuokite į tvirtass, nepermatomas, orui pralaidžias talpas. Tam puikiai tinka vaškuotos kartoninės dėžės. Taip pat tinka plastikiniai konteineriai su išgręžtomis skylėmis. Šio tipo konteineris yra labai populiarus pasirinkimas transportuojant vaisius, daržoves, mėsą bei žuvį.

Temperatūros svarba

Gabenant produktus gali kilti problemų dėl temperatūros. Būtina palaikyti tinkamą temperatūrą viso transportavimo proceso metu. Turi būti naudojami kokybiški šaldytuvai. Vaisių ir daržovių trapumas yra pagrindinė dalis, į kurią reikia atsižvelgti, kai prekės pakraunamos gabenti. Atminkite, kad vienoda temperatūra tinka ne visiems. Tad reikia labai atsargiai pasirinkti, kokia temperatūra bus naudojama. Saugiausia yra transportuoti tos pačios rūšies produktus. Tokiu būdu nekils problemų dėl to, kad vienam produktu reikalinga viena temperatūra, o kitam kita.

Kokybei palaikyti būtina, kad pristatant produktus būtų nustatyta reguliuojama temperatūra. Be to, produkcija turi atvykti laiku. Bet kurios situacijos pakeitimas gali pakenkti produktų gabenimui. Taigi net ir nedidelis temperatūros pokytis – laipsnis ar du, gali būti neigiamas jautrių produktų judėjimas.
Kiekvienos siuntos važtaraštyje turėtų būti nurodyta tiksli priekabos temperatūra, kuri yra reikalinga. Vairuotojai turėtų žinoti produkcijos rūšį ir atidžiai stebėti situaciją, kad būtų išvengta bet kokių problemų tranzito metu. Vairuotojas gali prireikus reguliuoti temperatūrą.

Internetinėje parduotuvėje inpack.lt galima rasti įvairiausios produkcijos, kuri padės saugiai transportuoti šviežius produktus.

Share this Post