Ilgi nagai ir vairavimas: ar tai kelia diskomfortą?

Administratorius/ March 30, 2021/ Patarimai vairuotojams

Moteris už vairo: atidumo ir saugumo garantas ar visi priešingai – didesnę autoįvykio tikimybė? Būtent tokių epitetų dažnai sulaukia dailiosios lyties atstovės, tačiau, akivaizdu, kad įvardinti įsitikinimai tikrai nėra pagrįsta, kadangi vertinat statistiką matyti, kad būtent moterys eismo įvykius sukelia kur kas rečiau. Vis dėlto, yra vienas daugelį neraminantis elementas: ne paslaptis, kad būtent dažna dailiosios lyties atstovė džiaugiasi itin ilgai nagais, tačiau tikrai netrūksta žmonių, kuries tai atrodo nerimą keliantis elementas. Ar tikrai ilgi nagai negali pakenkti saugumui, kurį svarbu užtikrinti vairuojantį automobilį? 

Ko gero, pati geriausia žinia yra ta, kad įsitikinimas, jog ilgi nagai gali kliudyti kelionės saugumui, neturi nieko bendra su realybe – dar ne vienas auto įvykis nėra įvykęs dėl ilgų nagų. Taigi, akivaizdu, kad tikrai nereikėtų atsisakyti puikaus manikiūro ir ilgų nagų, galvojant, kad tai galėtų kliudyti vairavimui. Kita vertus, reikia akcentuoti, kad kiekviena dailiosios lyties atstovė turi individualiai vertinti situaciją, t.y., pati atrasti tą nagų ilgį, kuris gali užtikrinti didžiausią komfortą vairavimo metu. O taip pat nereikia pamiršti, kad siekiant išlaikyti puikų vaizdą, t.y., estetiškus nagus, įvairių veiklų metu, įskaitant ir vairavimą, yra svarbu užtikrinti, jog manikiūras būtų atliekamas laikantis visų reikalavimų ir naudojant tik aukščiausios kokybės priemones. Kitais žodžiais tariant, visos priemonės, kurios bus naudojamos procedūros metu (nagų geliai, lempos, nagų priauginimo formelės ir t.t.), turi būti ypač kokybiškos. Žinoma, ne ką mažiau svarbų vaidmenį suvadina ir procedūrą atliksiančios specialistės žinios ir įgūdžiai – tik puikiai savo darbą išmanantis asmuo gali užtikrinti aukščiausią jo kokybę. 

Taigi, apibendrinant belieka tik daryti išvadą, kad ilgi nagai tikrai nėra vairavimo saugumui neigiamą įtaką darantis įvaizdžio elementas, tačiau kiekviena dailios lyties atstovė turėtų individualiai vertinti, koks nagų ilgis gali užtikrinti didžiausią komfortą vairavimo metu. O taip pat svarbu nepamiršti, kad visos nagų procedūros turi būti atliekamos tik naudojant aukščiausios kokybės priemones – tik tokiu atveju būsite tikros, kad ir po ilgų vairavimo valandų jūsų nagai atrodys puikiai.

Share this Post