Baldų pervežimai

Administratorius/ March 20, 2018/ Patarimai vairuotojams

Kiekvienam žmogui per savo gyvenimą persikraustyti tenka ne kartą. Tikriausiai ir jūs esate su tuo susidūrę ir puikiai žinote koks galvos skausmas tai yra. Didžiausias iššūkis yra supakuoti visus daiktus ir daiktelius. Kruopščiai ir sąžiningai, kad gabenimo metu jie nesudužtu, nesulūžtų ir nepasibraižytų. Tačiau nutinka visko ir tai tik dar labiau kelia mums stresą, jau nekalbant apie patį persikraustymo faktą ir gyvenamosios vietos pakeitimą. Tačiau visą tai galime palikti praeityje, juk tai už mus gali padaryti šios srities specialistai. Baldų pervežimai ir kitos problemos gali atrodyti nebe tokios baisios.
Yra kelios svarios priežastys, kodėl samdyti perkraustymo specialistus labiau apsimoka, nei daryti tai patiems.
Visų pirma reiktų paminėti greitį. Perkraustymo srityje dirbantys specialistai puikiai žino visas gudrybes, kaip greitai ir operatyviai jūsų daiktus supakuoti ir nugabenti nuo penkto aukšto iki pirmo. Taip pat perkraustant komandoje dažniausiai dirba ne vieno ir ne dviejų žmonių komanda, todėl ir dėl šios priežasties viskas vyksta kur kas greičiau. Tokia komanda be vargo gali transportuoti sunkius, jums svarbius baldus, jų nepažeidžiant. Na, o tuo atveju jeigu kraustytis bandysite pats vienas tai gali užimti begale laisvo jūsų laiko. Tikriausiai turėsite paaukoti visą savaitgalį ir vis tiek pagalbos prašyti draugų ar giminaičių, kurie taip pat nebus labai patenkinti jog šeštadienio popiete turi tampyti sunkius jūsų namų apyvokos daiktus.
Antras svarbus dalykas yra kaina. Patiems užsiimant kraustymu, reikės dar ir nemažai išleisti pinigu. Tai yra todėl, nes jums teks nuomotis krovininį autobusiuką, kuriame šiaip ne taip sudėję daiktus galėsite juos transportuoti. O gerai pagalvojus, jeigu važiuoti reiks ne pora gatvių, o kelis šimtus kilometrų tai tikriausiai jums bus priskaičiuotos ne tik nuomos valandos, bet ir kilometražas. Taip pat nereiktų pamiršti, kad jums patiems reiks pasirūpinti virvėmis, kuriomis pritvirtinsite baldus prie autobusiuko sienų. Taip pat pledukų, kuriuos reikės pakloti po baldais, kad šie nesusibraižytų kelionės metu. Ir dar nederėtų pamiršti kartotinių dėžių, kurios taip pat kainuoja pinigus. O juk jų dažniausiai reikia ne vienos ir ne dviejų.
Dar vienas svarbus dalykas, tai dūžiai. Juk mes visi norime nepatirti jokių nuostoli kraustymosi metu, tai tik bereikalingas stresas. Todėl kraustytojų komanda atsako už visus dūžius ar daiktų sulaužymus. Jie yra drausti, todėl jūs dėl to galite būti ramūs. Tai tarsi maža apsisaugojimo priemonė. Tačiau jei darysite tai pats, viskas gali baigtis truputėlį blogiau, nes jūs pats būsite atsakingas už tai, kas bus sugadinta.
Todėl atsižvelgiant į šiuos aspektus reikia gerai pagalvoti, kas iš tiesų yra geriau. Patiems kraustytis ar samdyti specialistus išmanančius baldų pervežimus ir kitas subtilybes.

Share this Post