Moteriški automobiliai. Kaip kito moterų skonis nuo 2011 iki 2015 metų?

Administratorius/ April 8, 2016/ Automobilių dizainas

Moterys nori lygių teisių su vyrais, bet nenori prarasti dėmesio, kurį joms skiria džentelmenai. Kartais girdime pasakymus: „nesielk kaip moteris“, „atrodo mergiotiškai“. Tokie išsireiškimai tarsi paverčia objektus prastais, lyg „moteriškai“ būtų sinonimas silpnumui, verkšlenimams, permainingoms nuotaikoms ir pan. Tačiau toli gražu taip nėra ir kuo toliau tuo dažniau įsitikiname, kad moterys yra tokios pat stiprios ir konkrečios kaip vyrai. Būdo bruožai labiau priklauso ne nuo lyties, o nuo pačios asmenybės. Be visa ko, visgi moterų ir vyrų asmenybės turi lyčiai būdingesnius ar dažniau pasitaikančius bruožus. Kurie iš esmės kartais gali reikšti tą patį tik būti apibūdinami kiek kitu kampu.

Kokie automobiliai patinka moterims, o kokie vyrams?

Moterys, besirinkdamos automobilį, prioritetą dažniausiai teikia patikimumui, saugumui, komfortui ir ekonomiškumui (mažoms kuro sąnaudoms). Na, o vyrai kiek dažniau atsižvelgia į automobilio techninius duomenis ir svarbiausia į galią, brandesni vyrai taip pat galvoja apie eksploatacijos išlaidas ir prestižą.

Amerikiečių leidybos bei žiniasklaidos bendrovė „Forbes“ nuo 1996 metų paleido žurnalo internetinį tinklapį www.forbes.com. Šis žurnalas mėgiamas skaitytojų dėl savo firminiu bruožu tapusio reitingavimo. „Forbes“ reitinguoja viską: nuo turtingiausių pasaulio žmonių ir įmonių iki moterų mylimiausių automobilių dešimtuko. Pradžioje mes Jums pateiksime 2011 metų TOP 3 moteriškus automobilius pagal „Forbes“ žurnalo reitingavimą, o vėliau palyginsime su 2015 metų moterų mylimiausiais mašinų modeliais ir markėmis.

  1. 2011 metų GMC Acadia
GMC Acadia 2011 - moteriški automobiliai

GMC Acadia 2011

Standartinė stabilumo kontrolė, XM radijas, OnStar ir nuotolinio rakto įrašas, stoglangis ir šildomos / šaldomos sėdynės. Erdvus salonas, kuriame be vargo tilptų didelė šeimyna.

GMC Acadia 2011, salonas - moteriški automobiliai

GMC Acadia 2011, salonas

2. 2011 metų Kia Optima Hybrid

2011 Kia Optima Hybrid moteriski automobiliai

Kia Optima Hybrid 2011

Tai pirmasis Kia hibridinis automobilis. Jis naudoja lengvaą ličio polimerų bateriją, turi 4 cilindrų variklį ir 6 greičių automatinę pavarų dėžę.

3. 2011 metų Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 2011. Moteriški automobiliai.

Hyundai Tucson 2011

Standartinė stabdžių kontrolė, HAC (pajudėjimo įkalnėje pagalbos sistema), penkių greičių mechaninė pavarų dėžė, pasirinktina šešių greičių automatinė pavarų dėžė. Šis automobilis varomas visais keturiais ratais. Taip pat erdvus kaip ir GMC Acadia.

Na, o koks gi automobilis tapo moterų favoritu 2015 metais? Ir kaip pasikeitė moterų skonis?

Ir vyrai ir moterys sutiks, kad novatoriška Tesla Model S yra dėmesio vertas variantas. Šis automobilis suteikia sklandžios galios ir prabangos pojūtį, aukštųjų technologijų interjeras kiekvieno vairuotojo ir keleivio patogumui.

Tesla Model S

Tesla Model S

 

Share this Post