Daugiavietis autobusas nuomai, pramogoms ir kelionėms

Administratorius/ January 8, 2018/ Transporto priemonės

Ieškote patogaus, greito ir ekonomiško būdo vienu metu pervežti didelį kiekį žmonių? Daugiavietis autobusas nuomai – puikus tokios problemos sprendimo būdas. Juk dažnai organizuojamos įvairios ekskursijos, konferencijos bei renginiai, į kuriuos patekti norima su dideliu būriu draugų ar kolegų.

Kodėl verta nuomotis autobusą?

Patogu. Daugiavietis, aukštos kokybės ir saugus autobusas – transporto priemonė, su kuria nesunku vienu metu į reikiamą vietą pervežti daug žmonių. Pasinaudojus nuomai skirta paslauga, nereikia galvoti apie kiekvieno žmogaus pervežimą.

Sutaupoma laiko. Jeigu į renginį ar kitą vietą nori patekti didelis kiekis žmonių, kiekvieno iš jų pervežimas gali užimti labai daug laiko. Dėl šios priežasties, siūloma daugiaviečio autobuso nuoma. Su tokia transporto priemone galima sutaupyti kiekvienam brangaus laiko.

Ekonomiška. Vietoj kiekvieno asmens pervežimo atskirai, rekomenduojama visus žmones, keliaujančius į tą pačią arba netoliese esančią vietą, pervežti kartu. Toks keliavimo būdas – ne tik patogus, greitas, bet ir ekonomiškas bei ekologiškas. Mažesnis aplinkos teršiamumas gali turėti teigiamos įtakos bene kiekvieno sveikatai, o retesni pervežimai – padėti sutaupyti lėšų.
Daugiaviečio autobuso privalumai

Tokiose transporto priemonėse gali būti nuo 26+1+1 iki 49+1+1 vietų, todėl jose nesunkiai telpa didelės žmonių grupės. Šis talpumas suteikia puikią galimybę sutaupyti kiekvienam brangaus laiko, lėšų bei prisidėti prie aplinkos saugojimo. Daugiavietis ir kokybiškas autobusas gali būti nuo 2002 iki 2012 metų gamybos, todėl jis yra įrengtas moderniai, atsižvelgiant į šiuolaikinius standartus.

Autobusai, kurie yra skirti nuomai, turi erdvius panoraminius langus, pro kuriuos galima mėgautis nuostabiais gamtos vaizdais ar miesto panorama. Taip pat šiose transporto priemonėse yra nesunkiai sulankstomos ir labai patogios kėdės, ant kurių sėdint neprailgsta nei viena kelionė.
Be to, kiekvienas autobusas turi įmontuotus oro kondicionierius, kurie maloniai vėsina karštą vasaros dieną arba sušildo net žvarbiausios žiemos metu. Keleivių patogumui – įrengtos lentynėlės, kuriose galima susidėti įvairius daiktus, kai kuriuose autobusuose yra tualetai, virtuvėlės, nedideli šaldytuvai. Visi šie ir kiti privalumai leidžia net ilgoje kelionėje jaustis kaip namuose, nepavargti bei maloniai praleisti laiką.

Aukštas saugumo lygis

Daugiavietis bei visapusiškai įrengtas autobusas – ne tik ekonomiška, bet ir saugi transporto priemonė. Nuomai skirtų autobusų važiuoklės, sėdynės, kondicionieriai bei kiti priedai yra nuolatos tikrinami, o jeigu randami gedimai, nedelsiant sutaisomi. Tai leidžia kiekvienam keleiviui jaustis patogiai ir saugiai net ilgos kelionės metu.

Daugiavietis autobusas nuomai padės sutaupyti laiko, pinigų bei patogiai pasiekti kelionės tikslą. Pamirškite neefektyvius pervežimus – verčiau išsinuomokite autobusą!

Share this Post