Prekių sandėliavimas

Administratorius/ December 22, 2016/ Autoservisas

Tikriausiai nėra tokios įmonės, kuri užsiimtų produkcijos gamyba, ir nesandėliuotų prekių. Sandėliavimas yra būtinas, norint užtikrintai turėti tinkamą kiekį produkcijos. Taip nesustoja ne tik įmonės veikla, bet ir gaunamas pelnas. Tačiau daugelis įmonių ypač smulkių, net neturi savo nuosavo sandėlio, dėl to nuomojasi sandėlius iš logistikos kompanijų, kurios teikia ir transportavimo paslaugas. Žinoma, nebūtina būti partneriais, jeigu reikia tik sandėlio.

Taigi, prekių sandėliavimas tokiuose sandėliuose turi teigiamą pusę, kadangi nereikia leisti papildomų lėšų sandėlio statyboms. Sandėlys gali būti įrengtas pagal kliento norus, tad jei reikia šaldytuvo ar palaikyti tinkamą temperatūrą sandėlyje, tai paslaugas teikianti įmonė suteikia reikiamas sąlygas klientui.

Prekių sandėliavimas ir ši paslauga svarbi ne tik gamyba užsiimančioms įmonėms, bet ir toms, kurios savo nuosavame sandėlyje turi perteklinį kiekį produkcijos ir joms reikia kažkur padėti prekes, juk nesinori iššvaistyti produkcijos, dėl to  tokia logistikos paslauga išties naudinga bei populiari.

Paprastai sandėliai būna ne tik gerai apsaugoti saugos kamerų, bet juose dirba sandėlio darbuotojai, kurie reikiant gali greitai iškrauti bei pakrauti reikiamą kiekį produkcijos į transporto priemones. Taip pat prekių sandėliavimas gerai tuo, kad prekės yra visuomet prižiūrimos specialių integruotų sistemų, tad klientas nepasiklys su produkcijos kiekiu, o be jo žinios nei viena prekė nebus išvežta.

Taigi, prekių sandėliavimas gera alternatyva įmonėms nenorinčioms investuoti į sandėlio statybą bei esant produkcijos pertekliui.

Daugiau informacijos apie prekių sandėliavimą: vtranzitas.lt

Share this Post