Kodėl šventėje pravers mikroautobusų nuoma?

Administratorius/ August 17, 2015/ Transporto logistika, Transporto priemonės

Kai artėja svarbi šventė ar reikšmingas gyvenimo įvykis, norisi, kad vakaras būtų suplanuotas iki smulkmenų ir nekiltų jokių nesusipratimų. Dažniausiai tokios svarbios šventės, kaip vestuvės, krikštynos, mergvakaris, bernvakaris ar gimtadienis organizuojamos gerokai iš anksto, todėl artėjant svarbiai dienai viskas turi būti suorganizuota nepriekaištingai.

Vienas svarbiausių dalykų organizuojant didelę šventę – transporto nuoma. Ilgą laiką šventiniu transportu buvo vadinamas limuzinas ir konkurencijos jam nebuvo jokios. Tačiau pastaraisiais metais populiarėjanti mikroautobusų nuoma vis labiau vertinama ne tik šelmiškuose vakarėliuose, bet ir tokiose romantiškose šventėse, tokiose kaip vestuvės ar krikštynos.

Kartais žmonės jaudinasi, kad mikroautobusas yra ne šventiškas transportas, nes jis yra didelis ir sunkus. Daugelis yra pripratę prie minties, jog šventinė transporto priemonė būtinai turi būti elegantiška ir atrodyti įspūdingai. Todėl limuzinai ilgą laiką buvo nepakeičiamu transportu praktiškai bet kokia proga.

Šiandien mikroautobusai jau nuomojami ne tik išleistuvių ar vakarėlių metu, bet ir šventėms. Pirmiausia todėl, kad žmonės vis dažniau ima galvoti apie savo patogumą, o ne tik apie gražias nuotraukas. Nors į limuziną pažiūrėti gražu, reikia pripažinti, kad didysis jo trūkumas – nemanevringumas. Su šia transporto priemone sunku privažiuoti beveik bet kur. Net vestuvių rytą, kai jaunikis atvažiuoja pasiimti jaunosios iš tėvų namų, limuzinas retai kuriam kieme atranda sau galimybės apsisukti, o kartais ir iš viso privažiuoti arčiau reikiamo įėjimo. Tuo tarpu mikroautobusų nuoma užsiimančios įmonės teigia, jog su mikroautobusu privažiuosite bet kur.

Be to, šventės metu norisi nepertraukiamai visą laiką būti su artimais žmonėmis ir jokiu būdu neprarasti šventinės nuotaikos. Kartais šventiškas ryšys nutrūksta tais atvejais, kai nuomojamos atskiros mašinos, kad būtų patogiau. Tuomet svečiai išsisklaido į atskirus automobilius ir kelionės metu nepalaiko vieni kitiems nuotaikos. Tuo tarpu keliauti mikroautobusu yra ne tik patogu, bet ir smagu. Čia visi gali linksmintis, laisvai judėti, klausytis muzikos, dalytis šventės įspūdžiais.

Mikroautobusų nuoma gali tapti puikiu šventės akcentu, jei iš anksto susitarsite dėl mikroautobuso papuošimo. Nuomos punkte Jums tikrai parūpins Jūsų šventės tematiką atitinkančius mikroautobuso papuošimus, kad šventės transportas iš tiesų atrodytų įspūdingai.

Share this Post