Galimi jūrinio konteinerio matmenys

Administratorius/ March 26, 2019/ Laivai, Verslo logistika

Vienas populiariausių krovinių gabenimo būdų išlieka jūriniuose konteineriuose. Šiuo būdu gabenamiems kroviniams nėra dydžio ar svorio ribojimų, galima gabenti įvairius krovinius, tačiau turintiems trumpą galiojimo terminą šis būdas netiks, kadangi tai gana daug laiko reikalaujantis krovinių pergabenimas.

Kodėl verta rinktis jūrinį transportą?

Bet renkantis tarp kelių, geležinkelio ir oro transporto, jūra krovinių gabenimo kaštai optimaliausi. Kroviniai gabenami jūriniuose konteineriuose, pirkėją gali pasiekti iki pat užsakovo adreso ir tuo jam pačiam nereikės rūpintis. Patikimos ir ilgametę patirtį turinčios įmonės gali suplanuoti jūsų krovinio kelionę nuo gamintojo iki jūsų įmonės durų.

Kokį jūrinio konteinerio dydį pasirinkti?

Įvertinę jūsų perkamas prekes pirmiausia rekomenduos jūrinio konteinerio dydį, kurį reikia parinkti atsižvelgiant į prekių kiekį ir dydį. Jūrinio konteinerio matmenys gali būti kelį: 20 pėdų ir 40 pėdų.

Pločio ir aukščio jūrinio konteinerio matmenys yra visada vienodi. Priklausomai nuo to ar konteineris yra 20‘ pėdų ar 40‘ pėdų skiriasi jų ilgis.

Dar naudojami nestandartinio dydžio jūriniai konteineriai, kurie būna 8‘ pėdų ir 10‘ pėdų. Šio tipo pločio ir aukščio jūrinio konteinerio matmenys yra tokie patys, kaip standartinių konteinerių, tik ilgio 2-5 kartus trumpesnis.

Taip pat atsižvelgiant į jūsų planuojamas įsigyti prekes, gali būti parinkti refrižetoriniai konteineriai ar konteineriai atviru viršumi, kurie, transportuojant krovinius, pridengiami tentais.

Taigi išrinkus jūsų prekėms tinkamą konteinerį, toliau kroviniu rūpinasi ekspedijavimo įmonės. Jos prižiūrės, kad viskas vyktų sklandžiai. Esant poreikiui, organizuos, kad prekės būtų perkrautos iš vieno konteinerio į kitą, pergrupuotos, saugojamos terminaluose, ruošiamos tolimesnei kelionei. O, kad jaustumėtės saugiai, krovinio buvimo vietą galite sekti pagal AWB numerius ir ruoštis krovinio priėmimui.

Kokie jūrinio konteinerio matmenys tinkamiausi jūsų kroviniui, kaip suplanuoti jo pargabenimą, kiek tai užtruks ir kainuos pakonsultuos UAB High Logistics įmonės specialistai.

Share this Post