Krovinių gabenimas į Suomiją

Administratorius/ September 29, 2021/ Krovininis transportas, pervežimai

Keltų perėjos, nors ir susijusios su keleivių pervežimu, taip pat dažnai naudojamos kroviniams gabenti. Šis sprendimas turi daug privalumų ir jį noriai renkasi siuntėjai visame pasaulyje. Galima gabenti įvairaus pobūdžio prekes, taip pat ir didesniais kiekiais. Kokius krovinius galima gabenti tokiu būdu ir kodėl tai yra geras pasirinkimas?

Krovinių gabenimas keltu – kodėl verta?

Priešingai populiariam įsitikinimui, keltai naudojami ne tik keleivių pervažoms ir automobiliams gabenti, bet ir kroviniam perkelti. Šis sprendimas tampa vis populiaresnis tarp ekspeditorių, kurie planuodami optimalų krovinių gabenimo maršrutą noriai naudojasi laivų savininkų, siūlančių krovinių gabenimo jūra paslaugas. Šio sprendimo privalumai visų pirma yra kaina – jūrų transportas visada laikomas ekonomišku krovinių perkėlimo būdu. Tai taip pat taupo laiką, ypač jei užsakymą patikime profesionaliai įmonei, kuri rūpinasi visais laivybos reikalais ir krovinių logistika. Keltų perėjos taip pat yra labai vertinamos dėl aukšto vežamo krovinio saugumo lygio.

Kokius krovinius galima gabenti keltu?

Kadangi vis daugiau krovinių kasdien iškeliauja iš Lietuvos į Suomiją ir kitas Europos šalis, verta žinoti, kokias prekes galima gabenti be jokių ribojimų.

Svarbus privalumas gabenant krovinius keltais yra didelė laisvė – keltai gali gabenti labai didelį kiekį įvairių rūšių prekių. Keltų perėjos naudojamos krovinių ekspedijavimui įvairių tipų sunkvežimiais ir negabaritinėmis transporto priemonėmis. Geležinkelio vagonai taip pat gali būti gabenami keltais. Dėl šios priežasties keltai naudojami įvairiems kroviniams vežti: birioms medžiagoms, skysčiams, maistui mašinų dalims bei daugeliui kitų prekių. Negabaritiniai kroviniai taip pat dažnai gabenami keltais. Be to, keltai taip pat yra naudojami pavojingoms medžiagoms, tokioms kaip dujos, degios ar sprogstamosios medžiagos. Tačiau šiuo atveju reikia laikytis ribojančių procedūrų ir laiku pateikti deklaraciją apie pavojingų krovinių vežimą. Kaip matote, krovinių gabenimas keltu yra naudingas ir veiksmingas sprendimas, įvairių prekių gabenimui.

Share this Post