Kaip pasiruošti kelionėms automobiliu su vaikais?

Administratorius/ January 19, 2022/ Kelionės automobiliu

Idėja keliauti uždaroje erdvėje su mažyliais, švelniai tariant, gali atrodyti bauginanti. Eismo spūstys gali išmėginti net kantriausią suaugusiųjų – tad tik įsivaizduokite, kaip jaučiasi mažas vaikas, kuriam 30 minučių gali atrodyti kaip visas gyvenimas. Jums tikrai prireiks idėjų: žinoma, užkandžių; sustojimai; dainos dainuoti kartu; ir daug vaizduotės. 

Geriausi kelioniniai žaislai yra kompaktiški ir lengvai supakuoti, pakankamai tylūs, kad netrukdytų kitiems žmonėms (ar jums), ir pakankamai praktiški, kad nereikėtų jaudintis dėl milijono dalių praradimo. Ir, žinoma, jie turi būti pakankamai saugūs ir paprasti, kad vaikas galėtų kuo ilgiau žaisti vienas arba su broliu ir seserimi. Papildomi taškai, jei tai taip pat jie yra mokomieji. Jeigu dar neturite žaislų kelionėms, apsilankykite pas mus internėtinėje parduotuvėje adresu: https://www.funnybubbles.lt/collections/dovanos-vaikams.

Geriausi žaislai kelionėms : pirkimo vadovas

Žemiau pateikiamas sąrašas, kuris turėtų būti naudingas perkant geriausią žaislą kelionėms, kuriuo galėtumėte mėgautis ir jūs, ir jūsų vaikas. Pasinaudokite šiais praktiniais patarimais ir tikimės, kad rasite būtent tai, ko ieškote.

Medžiaga

Pirmiausia turėtumėte patikrinti, ar žaislą ir visas jo sudedamąsias dalis sudaro tik maistinės medžiagos. Maži vaikai linkę kištis viską į burną, todėl norite įsitikinti, kad nėra nieko pavojingo, kurį jie gali pasiimti. Taip pat pasirūpinkite, kad žaislai, kuriuos planuojate pirkti, lengvai nesudužtų. Kai žaislai dūžta, jūsų vaikui kyla pavojus įsipjauti arba susižaloti. Be to, tai taip pat padidina galimybę užspringti nuo sudužusių gabalų. Turėkite omenyje, kad geriausi žaislai kelionėms būtų pagaminti iš minkštos medžiagos, nes jie yra saugūs ir nedūžtantys.

Saugumas

Patikrinkite, ar nėra užspringimo pavojaus, aštrių kraštų ir abrazyvinių paviršių. Patikrinkite fizinį žaislo saugumą, bet taip pat įsitikinkite, kad jis turės teigiamos įtakos jūsų vaiko psichinei sveikatai ir gerovei. Venkite žaislų, kurie skatina nepageidaujamą elgesį ir smurtą, pavyzdžiui, ginklų.

Tinkamas pagal amžių

Tinkamumas amžiui vaidina svarbų vaidmenį, kad jie būtų tinkamai įsitraukę ir laimingi žaidimo metu.

Kiti būtini daiktai ilgoms kelionėms automobiliu su vaikais

Kai keliaujate, reikia atsižvelgti į kai kuriuos kūdikio ir mažylio kelionės aspektus – patogumas ir dažnos pertraukos yra labai svarbūs.

Kūdikiai  neturėtų  miegoti  automobilinėse  kėdutėse  ilgiau nei rekomenduojama. Automobilinės kėdutės  sukurtos taip, kad  kūdikiai būtų  saugūs keliaujant, o ne kaip pagrindinė  miego  vieta. Kūdikių sveikatos priežiūros specialistai, saugos ekspertai ir dauguma automobilių gamintojų rekomenduoja, kad kūdikiai automobilinėje kėdutėje nesėdėtų ilgiau nei 2 valandas vienu metu ir jie turėtų būti dažnai išvedami.

Žemiau yra keletas dalykų, kuriuos reikia pasiimti į kelionę vaikams, kuriuos galbūt pamiršote supakuoti:

Automobilio langų žaliuzės

Patogumas ilgose kelionėse taip pat yra svarbus aspektas. Net jei turite tamsintus automobilio langus, ryški šviesa vis tiek gali blaškyti dėmesį, todėl apsvarstykite galinių sėdynių langų žaliuzes .

Kelioninė kaklo pagalvė

Kelioninės kaklo pagalvės yra naudingos ilgiems pasivažinėjimams automobiliu su vaikais. Kelioninė kaklo pagalvė  palaiko mažas galvas vyresniems nei dvejiems asmenims. Yra paslėpti magnetai, todėl kelioninė pagalvė susijungia po smakru ir sudaro minkštą ir palaikančią pagalvėlę, kuri neleidžia jūsų vaiko galvai riedėti į priekį. 

Šlapimo pagalvėlė autokėdutei

Jei treniruojatės ant puoduko arba turite ką tik apmokytą mažylį, tada čiulptuko įklotas arba vienkartinis kūdikio pervystymo kilimėlis pasitarnaus.

Share this Post