Keliauju aplink Europą su mašina! Higienos priemonės, kurias turi su savimi pasiimti moterys

Administratorius/ July 14, 2020/ Kelionės automobiliu

Kadangi dėl Koronaviruso pirkti bilietus skrydžiams paprasčiausiai neapsimoka – daugelis žmonių pasirenka keliones su mašina, kadangi planavimas tampa kur kas paprastesnis. Jeigu dar iki šiol niekada neteko keliautu su savo transporto priemone ir nežinote, kokie daiktai reikalingi, kad galėtumėte gerai jaustis net ir miegodama palapinėje arba mašinoje – pateikiame trumpą sąrašą, kuris leidžia moterims net ir miške atrodyti puikiai.

Plaukų priežiūros priemonės

Net ir kelionių metu svarbu tinkamai rūpintis plaukus. Ne tik kad jie puikiai atrodytų čia ir dabar, tačiau ir dėl ilgalaikio efekto, kurį galima susigadinti ilgų kelionių metu. O plaukų priežiūros priemonės yra labai įvairios. Kuo reikia pasirūpinti?

  • Žinoma, reikalingi šampūnai.
  • Taip pat – kondicionieriai.
  • Siūlomos kaukės (bent kartą per savaitę).
  • Aliejai, kurie gali būti tepami miego metu.
  • Formavimo priemonės, kurioms dažniausiai reikalinga elektra.

Tai bazinis rinkinys, kuris padės plaukučiams kasdien atrodyti puikiai.

Higienos priemonių pasirinkimas

Plaukų priežiūros priemonės

Jeigu plaukučiai jau atrodo puikiai – laikas daugiau dėmesio skirti ir higienos priemonėms, kuris labai įvairios, tad kiekviena gali rasti tai, kas labiausiai tinka jos odai. Žinoma, siūlomas prausiklis, odos kempinė, taip pat, kremai, kurie turi būti tepami po nusimaudymo. Tokiu atveju oda bus ne tik švari, tačiau taip pat ir elastinga, pavyks išvengti sausumo, kuris dažniausiai kankina odą vasaros metu, nes kaitra – sausina.

Priemonės veido priežiūrai

Tos priemonės, kurios perkamos visam kūnui – veidui netinka. Tiesiog veido oda yra kur kas plonesnė, tad reikalingos ir specifinės priemonės. Tai gali būti micelinis vanduo, kuris puikiai pašalina bet kokius nešvarumus, dulkes, taip pat – kremai, kurie maitina. Daugelis moterų net ir kelionių metu visapusiškai rūpinasi savo veido ritualais, tad renkasi ir hialurono rūgštį, vitaminą C ir kitas odos priežiūros priemones.

Net ir kelionių metu reikia rūpintis savo kūnu. Galbūt kelionių metu – net labiau nei visada, kadangi tiek oda, tiek plaukai – pavargsta, jiems dažniausiai būna šokas, tad pamaitinus – jie gražiau atrodys.

Share this Post