TIESIOGINIŲ DUJŲ MONTAVIMAS

Administratorius/ February 2, 2018/ Kuras

Važinėjančių automobiliais, kurie yra varomi dujomis vis daugėja. Tiesioginių dujų montavimas sparčiai populiarėja, nes pastaruoju metu yra smarkiai jaučiamas dyzelino kainos didėjimas. Todėl daugelis žmonių nori sutaupyti, važinėti ekonomiškiau, todėl renkasi tiesioginių dujų montavimą.

Šiuo metu populiariausiųjų poziciją užima tiesioginė dujų įranga, todėl daugelis renkasi būtent ją. Taip yra todėl, nes ši įranga yra tinkama beveik visiems automobiliams, ją galima montuoti tiek naujiems tiek seniams automobiliams, o visi mechanizmai veiks tikrai taip pat gerai.

Dujų montavimas yra išties kruopštus bei atsakingas darbas, todėl ir kaina gali svyruoti įvairiai. Priklauso kokios tiksliai įrangos norite, kaip greitai ir kokios talpos dujų balioną pasirinksite. Tačiau tiesioginis dujų montavimas automobilyje, turi nemažai privalumų, tokių kaip:

  1. Automobilis varomas dujomis kainuoja mažiau, nes jos yra pigesnės palygintus su kitais degalais.

  2. Tokių degalų yra suvartojama daugiau tam pačiam atstumui nuvažiuoti.

  3. Dujos išskiria mažiau kenksmingų medžiagų, todėl tai sukelia mažiau problemų pačio automobilio varikliui bei jo dalims. Tokia transporto priemonę reikia rečiau remontuoti.

  4. Rečiau keičiamos dalys. Dujomis varomu automobiliu reikia rečiau keisti automobilio alyvą.

  5. Išskiria mažiau CO2 dujų.

  6. Išskiriamas mažesnis CO2 kiekis padeda išvengti klimato pokyčių, todėl aplinka tampa švaresnė. Visas tai padeda mažinti šiltnamio efektą.

  7. Nešvarūs juodi dūmai, kuriuos dažnai matome sklindant iš dyzeliu varomų automobilių duslintuvų yra smulkios kietosios dalelės, kurios yra kancerogeninės ir kenkia žmonių sveikatai. Dujomis varomo automobilio duslintuve tokių dūmų nepamatysime.

  8. Tokias dujas galite susimontuoti beveik bet kuriame servise. Ankščiau tai buvo sudėtinga, tačiau dabar beveik kiekvienas meistras gali jums pagelbėti išspręsti šią problemą, nes jie taip pat supranta, jos tokia paslauga yra paklausi bei pelninga.

Taigi tiesioginių dujų montavimas bei jų naudojamas yra teigiamas dalykas ne tik to automobilio vairuotojui, bei ir aplinkiniams bei gamtai. Jeigu nori ne tik sutaupyti, bet ir būti socialiai atsakingu, tikrai rinksiesi dujomis varoma automobilį vietoj to kuris yra varomas dyzelinu.

Share this Post