Kuo skiriasi express ir economy kurjerių paslaugos?

Administratorius/ April 3, 2017/ Transporto logistika

Šiandieniniame pasaulyje, kai pirkimas internetu sparčiai aktyvėja, o daug naujų įmonių veikia būtent elektroninėje erdvėje, auga ir siuntų pristatymo mastai. Kurjeris yra tas žmogus, kuris siuntinius pristato nuo durų iki durų, paima iš pardavėjo ir perduoda pirkėjui, nesvarbu, ar pirkote lietuviškoje ar užsienio elektroninėje parduotuvėje. Tačiau pirkinių gabenimas – ne vienintelė kurjerių darbo sritis. Jei geriau pagalvotume, kiekvienas turime draugų arba artimųjų išvykusių gyventi, mokytis arba dirbti į užsienį. Būtent siuntų gabenimas į kitoje šalyje gyvenančių artimųjų namus yra dar viena siuntos tarnybų veiklos sritis.

Renkantis siuntos pristatymą dažniausiai galima rinktis tarp express ir economy siuntų pristatymo būdų. Taigi kokį pasirinkti?

Tiek vienas, tiek kitas siuntinio pristatymo būdas turi savų privalumų ir savų trūkumų. Pasirinkus express būdą siunta gavėją pasieks žymiai greičiau, į tokius miestus kaip Londonas, Berlynas, Niujorkas – vos per vieną darbo dieną. Tačiau turite žinoti, kad toks siuntos pristatymo laikas yra brangesnis. Šis būdas patogus, jei pirkinio Jums reikia labai greitai arba, jei viešėdami pas draugus kitoje šalyje, palikote labai svarbų daiktą, pavyzdžiui, dokumentą, kompiuterį arba telefoną, taip pat siunčiant maisto produktus arba kitus greitai gendančius daiktus. Pasirinkus economy siuntos pristatymo būdą sutaupysite pinigų, nes tai pigesnis būdas, tačiau kurjeris siuntą pristatys ne taip greitai, kartais toks siuntimas gali užtrukti iki keleto savaičių. Toks variantas tinkamas, jei siunta nėra skubi, jei jos galima palaukti ilgiau, ji negenda ir panašiai.

Taigi kiekvienas siuntos pristatymo būdas turi savų pliusų ir minusų, todėl turite įvertinti, kokie kriterijai Jums svarbūs ir pasirinkti tinkamiausią būtent Jums. Tad siųskite siuntas su siuskpigiau.lt.

Share this Post