Baldų transportavimo specifika. Apie ką turi pagalvoti persikraustantys žmonės bei baldų pardavėjai?

Administratorius/ September 25, 2019/ Verslo logistika

Planuojantiems persikraustyti dažniausiai didelė problema yra pervežami baldai. Jų labai daug, jie labai skirtingi, jie gali būti ir labai sunkūs, tad reikia ieškoti priemonių, kurios padėtų baldus transportuoti kur kas paprasčiau. Štai ir baldų pardavimas kelia lygiai tuos pačiu klausimus, kadangi el. parduotuvės dažniausiai prisiima atsakomybę tinkamai pristatyti baldus iki konkrečios vietos.

Trumpai aptarsime pagrindines alternatyvas ir patarimus, kurie padės tinkamai transportuoti baldus net ir labai didelius atstumus.

Perkraustytojai ir baldų pervežimo paslaugos

Persikraustant ir dėl kitų priežasčių pervežant baldus labai naudinga kreiptis į specialistus, kurie suteiks Jums visą pagalbą, kurios tik reikia, kad baldai pasiektų konkretų tikslą. Žinoma, jie turi dideles transporto priemones, kurios yra būtinos siekiant pervežti baldus. Taip pat, turi jėgą, kadangi baldų komplektai dažnai nemažai sveria, tad reikia ne vieno asmens, kad pavyktų sėkmingai pergabenti daiktus iš tam tikro namo aukštą iki tam tikros vietos.

Tinkamas baldų paruošimas pervežimui

Baldų pervežimas neatsiejamas ir nuo kokybiško įpakavimo. Ne veltui darbus reikia palikti profesionalas. Jie turi ne tik reikalingas priemones, tačiau paprasčiausiai žino kas ir kaip. Šiuo atveju puikiai pasitarnauja jūros puta, taip pat, burbuliukais dengtas celofanas – burbulinė plėvelė, kurios dažniausiai padeda išvengti baldų nubrozdinimo. Siūlome rinktis tokias pakavimo priemones, kurios pasižymi tikrai puikia kokybe. Net ir tokiu atveju, jeigu kainuoja brangiau. Juk tai yra būtina siekiant apsaugoti baldus. Ypač svarbu apsaugoti keramikinius, stiklinius baldus, įrangą: klozetus, kriaukles, veidrodžius, stiklinius stalus ir kt. Svarbu nepagailėti pakavimo medžiagų, kad jos pakaktų apsaugoti baldus nuo pažeidimų. 

Lygiai taip pat po pervežimo siūlome nuvalyti baldus vos drėgna šluoste ir viskas – jie paruošti naudojimui.

Nebijokite pirkti internetu, kadangi baldų pardavėjai pasirūpins, kad užsakyta prekė pasiektų Jūsų nurodytą adresą Jums labiausiai tinkamu metu. Svarbiausia yra skirti laiko paieškoms, juolab, radus gerą prekybos vietą nebijoti jos rekomenduoti kitiems. Tokiu atveju pirkimas bus paprastas ir patogus.

Share this Post